İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

dedicated

worshiphim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba
Athlon ları önerirmisiniz
barton ya da sempronlar sorun çıkarır mı?

Teşekkürler

L

loadmp3

Misafir
Vallahi kardeş AMD iilemcilerin çok ısındığını eğer satış yapıcaksan AMD ile fazla satış yapamayacağanı bildirmek isterim şuan devir p4

S

seven7

Misafir
hatta xeon devri :)

yeni amd ler pekte kotu degil sanirim...denemekte fayda var...

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benimki Amd 6 aydır bi sorun ya$amadım. Amd 2800+
50+ site var aylık 4-5 bin band harcıyor

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
AMD hakkinda yorum istenince ilk yazilan sey hep isindigi filan. Her islemci isiniyor, AMD'yi tavsiye edilen konfigurasyonda kullanirsan hicbirsey olmaz. Intel'den cok kaliteli isler yapiyorlar son zamanlarda, Opteron teknolojisinden sonra zaten Intel nal toplamaya basladi. Athlonlar oldukca iyi, 150 gundur kapanmayan makinalar var athlon 2400 bende.

MKB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Amd sunucuları değiştirdik biz. 3-5 band yiyen site olunca %100 çalışıyor işlemci ve siteler tıkanıp kalıyor.

L

loadmp3

Misafir
Vallahi kardeş araştır sor am ben AMD tavsiye etmem ben şahsen AMD sunucudan hosting almam çok zor drumda kalmadıkça "İntel" adı var işe bile yaramasa :D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
3-5 band yiyen sitede %100 calismak gercekten cok iyi bir benchmark uygulamasi olmus. Hicbir islemci %100 calismaz, calisiyorsa anormal aktivite, bozuk kod/program var demektir. Daha somut kiyaslamalara bakarsaniz ciddi donanim sitelerinde Amd'nin modellerinin denk Intel'leri topraga gomdugunu zaten gorursunuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.