İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Delilik

nesly

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkesin hayatın da mutlaka delilik yapmak istediği anlar mutlaka olmuştur. Sahi, bir düşünün sizin hiç olmadı mı? bazıları bu konuda gerçekten de çok şanslı. Çünkü o yapmak istedikleri delilikleri yapabilmişlerdir. Ancak diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Aslında diğerleri derken, en çok da kendimi kastediyorum.
Aslında benim ruhum tam bir delilik mucizesi, ancak nedense beynim ruhum ile paralel çalışıp işleve geçemiyor. Bu nedenle ruhumun derinliklerin de, bazen büyük acılar hissediyorum.
Mesela yapabilseydim;
1. Hiç bilmediğim bir ülkeye ufacık bir valiz ile gitmek isterdim. (Ne kadar kalacağım ya da neler yaşayacağımı planlamadan)
2. Çoğu insan gibi ben de yağmurda sırıl sıklam olmak ve de gerçekten de bağırarak şarkı söylemek isterdim.
3. Tek başıma tatile çıkmak isterdim.
4. Bir otobüs yolculuğunda, dinlediğim bir şarkı derinlerime kadar işleyip de canımı yaktığında, insanlar ne der diye düşünmeden hıçkırarak ağlamak isterdim..

Bu liste uzarrr, gider...
Ama dediğim gibi delilik insanın sadece ruhunda olmayacak. Yoksa benim gibi dilediklerinizi yaşamak yerine, ancak yazarsınız...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.