İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Denileni Yap'a reklam alıyorum

.::RIO::.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

iyinet forumlarının "Yeni site tanıtımları" alanında tanıttığım yeni internet projeme reklam alıyorum.

Site tanıtımım burada: http://forum.iyinet.com/yeni-site-tanitimlari/144205-denileni-yap-odulu-kap.html

iyinet üyeleri sitede bulunan denileni yap alanına 5TL ye reklam verebilirler. Şu andaki denileni yap'a bakarak nasıl bir reklam aldığımı görebilirsiniz. Farklı bir konsept oluşturmaya çalışıyorum.

Dediğim gibi 5TL fiyat sadece iyinet üyeleri için geçerlidir.

Reklam vermek isteyenler lütfen buradan bana PM atsınlar.

Saygılarımla,
.::Rio::.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
mesela bir sitemin mesaj sayısını yaz olabilirmi ? :) ama mesaj sürekli artıyor.

Yada zorla üyelik açtırsak olur mu ? Ben üye olana denileni yap kodu gönderirim atıyorum 1234 diye oda siteye yazar.

Bu arada projen çok güzel olmuş tebrik ederim.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitem 12/Aralık/2010 da açıldı. Şu aşamada ziyaretçileri çok zor şeyler yaptırarak siteden uzaklaştırmak istemiyorum.

5DEL1

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
üyelik olmasada her maille referanslı gelenlere getirdiği kişi kadar + puan verme uygulaması ekleyebilrisen katılan daha fazla kazanmak için arkadaşlarını getirir ve her soru için + puan verebilirsin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet. Şu aşamadaki ilk hedefim reklam veren sayısını ve ziyaretçi sayısını artırmak.

iyinet üyeleri sitede bulunan denileni yap alanına 5TL ye reklam verebilirler.

Saygılarımla,

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tercihim internet üzerinden banka hesabına havale veya eft.

Saygılarımla,

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
bu 5 tl kampanyası ne zamana kadar geçerli olacak? ocaktan itibaren reklam vermeye başlayabilirim düzenli olarak. birde sitede eski denilenler diye bir bölümün eklenme olasılığı varmıdır?

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu an için iyinet üyelerine özel 5TL kampanyası devam ediyor. Ocak ayında da devam ettirmeyi düşünüyorum.

Saygılarımla,

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Mesela en son hepsi burada reklamı yapılmış..O gibimi yanlış anlamadım değilmi?

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O tür de olabilir. Firmanız, websiteniz, ürününüzle ilgili herhangi bir reklam olabilir.

Mesela HerhangiBirOyunSitesi.com 'a gir. Orada 3D Oyunlar bölümünde bulunan ilk oyunun ismini yaz da olabilir.

Ya da HerhangiBirRestaurantSitesi.com 'a gir. Menu'den Bilmemne Salatasını seç. İçeriğinde ne varmış yaz.

Ya da Bilmemne Hava Yollarına ait BilmemneHavaYollari.com sitesine gir. Ocak ayındaki İstanbul-Ankara uçuş kampanyası kaç TL yaz.

Soru türleri çoğaltılabilir. Bunu reklam verenle birlikte en iyi performansı alması için belirleyeceğiz.

Saygılarımla,

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.