Arkadaşım nerden biliyorsun red cevabını verdiklerini, bu tür meseleler resmi kanallardan iletilir. Tamam seni rahatsız eden sanki bizi rahatsız etmiyormuş gibi davranıyorsun. Konuyu oraya buraya çekiştiriyorsun, bana göre bir amaç doğrultusunda bunu yapıyorsun, öyle yapmıyorsanda ben bunu çıkarıyorum. Ne gerek var şimdi?Loi ben size katılmıyorum. Yanlış okuma felan yok. Ben de biliyorum ilk başta israil geldi biz hayır dedik ama yine sadece sadece israile hayır demeik yardıma gelen herkese şimdilik halledebiliriz dedik. Ama şimdi biliyormusunuz bilmem ama 31 ülkeden yardım istiyoruz bunun içinde israilde var. Sizce o kadar tartışmadan sonra neden israil de var? 30 Ülke yardımı yetmiyorda israil mi tamamlıyor?
Bu yardım istenmeyebilri di mecburiyet yoktu kanımca.
EKLEME: İSrail yardımda bulundu ancak ülkemiz cevap vermedi değil LOİ yanlış okumuşsun. Ülkemiz red cevabı verdi dikkat edelim yazılanlara.
Arkadaşım nerden biliyorsun red cevabını verdiklerini, bu tür meseleler resmi kanallardan iletilir. Tamam seni rahatsız eden sanki bizi rahatsız etmiyormuş gibi davranıyorsun. Konuyu oraya buraya çekiştiriyorsun, bana göre bir amaç doğrultusunda bunu yapıyorsun, öyle yapmıyorsanda ben bunu çıkarıyorum. Ne gerek var şimdi?
Ülkemizi küçük gören yok dediklerimiz farklı olgular. Ortadoğudaki oynana diğer oyunları elbette bizde yapamazlar eğer yapabilseler idi çoktan yapmışlardı. Bunu belirgin ülkeler çok iyi bildiklerinden oyle kolay yanaşamıyorlar. Başka yöntemler ile ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmakta. Bunlara başka açılardan bakmak gerek.
O grafik saat farkı olduğu için olmayabilir. Şu an Türkiye'de saat 03:48 - 26.10.2011, ABD'de 19.48 - 25.10.2011 - bölge Alabama
oyuna kanmayanlar oldukça istedikleri kadar oyun oynasınlar. bizlere düşen görev oyunlara kanmamaktır.
99 da bursadaydım, depremden önce telefonlar çalışmıyordu ve hava çok garipti, ayrıca yıldızların birbirleriyle çok yakın oluşu ve binlercesinin aynı yerde toplanmış olması korkutmuştu bizi, o depremi 45 saniye bende yaşadım, şükür halimize
Van depremi saldırımı?
Van depremi saldırı mı?
Loi'nin paylaşımı izleyenler herhalde hayrete düşmüşlerdir diye düşünüyorum. Adamlar açık ve net birşekilde saldırı olduğunu ve doğal bir afet olmaığını belirtiyorlar. Bunlar neden haberlere yansıtılmıyor acaba? Haberler yansıtılıp üzerinde deprem bilimcileri bakalım ne dicekler? Yani karanlıkta kalmak istemiyoruz. Beyinler bu sorulara bu gibi videolara yanıt arıyor aramalı. Doğru veya yanlış ama kafalar netleşmelidir.