İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Depresan'a - Dön bebeğim

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Yanlış anlaşılma olmayacağını umarak :ıslık:
[YOUTUBE]BRLE0Hy8Rnc[/YOUTUBE]

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Bilemedik nasıl anlayacağımızı artık :D

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Temasını değiştirmesini söyledim. Şarkıyı benim için koyarsan yaparım dedi. öyle yani :p

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Zaten değiştirecekti o temayı. Şarkıyı bedavaya getirmiş oldu. Biz de bekleriz artık böyle şeyler :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
temayı ayarladım yıpratmaya çalışıyorum, biz sadece arkadaşız, yanlış anlaşılmasın lütfen,
ben karlukla çıkıyorum.
şarkı için teşekkür ederim balım.

konuralpd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
tercih meselesi ben kızlardan hoşlanırım bir başkası erkek olduğu halde erkekten

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
temayı ayarladım yıpratmaya çalışıyorum, biz sadece arkadaşız, yanlış anlaşılmasın lütfen,
ben karlukla çıkıyorum.
şarkı için teşekkür ederim balım.

Buaya yorumlar gelecek ne demek :p
birde abi sana logo farz oldu.
tercih meselesi ben kızlardan hoşlanırım bir başkası erkek olduğu halde erkekten
Elbette. Bu konuda size katılıyorum. Mesela hamamböceklerinin diğer bir adı karafatmadır. Fakat bazı toplumlarda ve ülkemizin bazı bölümlerinde kara fatma demek hoş karşılanmaz. Aynı zamanda termitler boylarının binlerce katı büyüklüğünde bina denebilecek yerler inşaa ederler. Forumların genel amacı paylaşım yapmaktır. Bunun için çalışıyoruz. Geçen gün CIA NY adlı dizide işte o adam öldürdüğü kadına kıyafet giydirmiş çünkü onu çok sevmiş. Police aynen şöyle dedi '' Rahibe teresa'' burada ne demek istedi sizce. Rahibeye terasa mı çıkmasını söyledi ? Hmm bu konuyu ayrı bir topicde açıp post kasabilirim. yorumlar için teşekkür ederim.

konuralpd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Elbette. Bu konuda size katılıyorum. Mesela hamamböceklerinin diğer bir adı karafatmadır. Fakat bazı toplumlarda ve ülkemizin bazı bölümlerinde kara fatma demek hoş karşılanmaz. Aynı zamanda termitler boylarının binlerce katı büyüklüğünde bina denebilecek yerler inşaa ederler. Forumların genel amacı paylaşım yapmaktır. Bunun için çalışıyoruz. Geçen gün CIA NY adlı dizide işte o adam öldürdüğü kadına kıyafet giydirmiş çünkü onu çok sevmiş. Police aynen şöyle dedi '' Rahibe teresa'' burada ne demek istedi sizce. Rahibeye terasa mı çıkmasını söyledi ? Hmm bu konuyu ayrı bir topicde açıp post kasabilirim. yorumlar için teşekkür ederim.

Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit

honen bizitza itxaropena beti hain hala ere, zer eztabaida esan duzun

A nuk e mbajnë më kokën, kokën time dhe në këtë moment

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
Hi populi, non intellego nihil horum textuum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.