![]() |
![]() |
Biz de bekleriz artık böyle şeyler
temayı ayarladım yıpratmaya çalışıyorum, biz sadece arkadaşız, yanlış anlaşılmasın lütfen,
ben karlukla çıkıyorum.
şarkı için teşekkür ederim balım.
Elbette. Bu konuda size katılıyorum. Mesela hamamböceklerinin diğer bir adı karafatmadır. Fakat bazı toplumlarda ve ülkemizin bazı bölümlerinde kara fatma demek hoş karşılanmaz. Aynı zamanda termitler boylarının binlerce katı büyüklüğünde bina denebilecek yerler inşaa ederler. Forumların genel amacı paylaşım yapmaktır. Bunun için çalışıyoruz. Geçen gün CIA NY adlı dizide işte o adam öldürdüğü kadına kıyafet giydirmiş çünkü onu çok sevmiş. Police aynen şöyle dedi '' Rahibe teresa'' burada ne demek istedi sizce. Rahibeye terasa mı çıkmasını söyledi ? Hmm bu konuyu ayrı bir topicde açıp post kasabilirim. yorumlar için teşekkür ederim.tercih meselesi ben kızlardan hoşlanırım bir başkası erkek olduğu halde erkekten
Elbette. Bu konuda size katılıyorum. Mesela hamamböceklerinin diğer bir adı karafatmadır. Fakat bazı toplumlarda ve ülkemizin bazı bölümlerinde kara fatma demek hoş karşılanmaz. Aynı zamanda termitler boylarının binlerce katı büyüklüğünde bina denebilecek yerler inşaa ederler. Forumların genel amacı paylaşım yapmaktır. Bunun için çalışıyoruz. Geçen gün CIA NY adlı dizide işte o adam öldürdüğü kadına kıyafet giydirmiş çünkü onu çok sevmiş. Police aynen şöyle dedi '' Rahibe teresa'' burada ne demek istedi sizce. Rahibeye terasa mı çıkmasını söyledi ? Hmm bu konuyu ayrı bir topicde açıp post kasabilirim. yorumlar için teşekkür ederim.
davay davayNeque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit
honen bizitza itxaropena beti hain hala ere, zer eztabaida esan duzun
A nuk e mbajnë më kokën, kokën time dhe në këtë moment