İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dergi sitesine nasıl kullanıcı çekilir?

tankdream

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
S.a konuyu doğru yeremi açtım emin değilim, içeriğinin mükemmel olduğunu düşündüğüm geniş kapsamlı bir dergi projem var, ancak bunu kullanıcılara nasıl ulaştırabilirim nerelere reklam vermem gerekiyor abone olarak aylık takip edecek kullanıcı bulabilmek için? Aklıma toplu mail gönderme servisleri geliyor aslında bu iş için biçilmiş kaftan ama önerirmisiniz, junk mail olarakmı gönderirler? Örneğin bir blog vs. açılıyor ve 3 günde 500k hit aldım deniyor ve ben hazırladığım derginin bundan daha çok hiti hakettiğini düşünüyorum ama nasıl kazanabilirim bu kullanıcıları yol gösterirseniz sevinirim.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
derginin içeriğine göre ilgili sitelere reklam verilebilir

tankdream

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
+Not; İnce elenmiş üzerinde çalışılıp fotoğraflarıyla makalesiyle 60 sayfalık emek verdiğim aylık derginin, aylık hiti 3k olursa adama koyar yani. Benim hedefim aylık 1.5m bunu nasıl sağlayabilirim.

ekomer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Aylik 1.5 m biraz zor olur. Eger adwords reklamlarina cok buyuk bir butce ayirip depresanin da dedigi gibi sektorel sitelere reklam verirsen orasi baska. Ama 60 sayfa cok az gibi geldi. 1.5 m insani doyurmaz.o kadar icerik.

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Dergi zor iştir. Sadece içerik yetmez. Görsellikte önemli. Birde e-dergi çıkarmak istersen birde video ve ses desteğiyle zenginleştirmek gerekir. Zor meslektir :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.