İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Derleme Yapamiyorum

Z

Zewroah

Misafir
Merhaba
Ben VB de henüz çok yeniyim. 1 Kitap aldim ve içinde verdiği cd lerden uygulamalari incelemeye çalışıyorum. bu programi derlemek için File>Make yapmam gerektiğini söylüyor ama File>Make sekmesi sönük yani kullanilamiyor. Yardimci olursaniz sevinirim..

S

Serbest

Misafir
Merhaba. Kullanmis oldugun visual basic suruu learn surumu olabilir yani make exe file a izin vermiye bilir bunu anlamanin yolu acilis penceresinde Vb6 yazarken surumun trude yazili olur. eger learn versiyonunu kullaniyorsan make exe file yapman mumkun deil. bunun icin kendine ya professional yada enterprise edition ni edinmen gerek. Eger sorun versiyonda deilse o zaman bir yorum yapmak zor..
Kolay gelsin..

N

neco83

Misafir
peki sen programı yazdıktan sonra F5 tuşuna bastığında program çalışıyor mu. yani sen hata kontrolü yapmak için mi FILE>MAKE'i kullanıyon ,eğer öyleyse yanlış. hata kontrolü için F5' kullanman lazım. MAKE programını exe haline çevirir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.