Arkadaşlar yine Emre Çetiner Emlak scriptinin detaylı arama sayfasındaki bir srun . Hangi kritere göre ararsanız arayın var olan bütün ilanları listeliyor.
İl ,içe ,semt , durumu (Satılık yada kiralık) ve emlak tipine göre filtrelese çok güzel olacak ancak sorunlu ben çözemedim bilen arkadaşlar konuya bakıp ğeçmeyin lütfen en azından anladığınız kadarı ile yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şüphelendiğim bölüm altta , dosyanın tamami ise bu linkten indirip inceleyebilirsiniz.Yrdım edecek arkadaşlara teşekkür ederim.
İl ,içe ,semt , durumu (Satılık yada kiralık) ve emlak tipine göre filtrelese çok güzel olacak ancak sorunlu ben çözemedim bilen arkadaşlar konuya bakıp ğeçmeyin lütfen en azından anladığınız kadarı ile yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şüphelendiğim bölüm altta , dosyanın tamami ise bu linkten indirip inceleyebilirsiniz.Yrdım edecek arkadaşlara teşekkür ederim.
HTML:
<?
if ($fiyat == "" && $depozito == "") {//her ikisi boş ise
$result = mysql_query("SELECT id,fiyat,durum,turu,baslik,il,ilce,semt,fiyat2,mkare,oda,banyo,bkat,isinma,yapitip,yapdurum,kullanim,kredi FROM ilanlar WHERE turu LIKE '%$turu%' and baslik LIKE '%$baslik%' and durum LIKE '%$durum%' and il LIKE '%$il%' and ilce LIKE '%$ilce%' and semt LIKE '%$semt%' and mkare LIKE '%$mkare%' and oda LIKE '%$oda%' and banyo LIKE '%$banyo%' and bkat LIKE '%$bkat%' and isinma LIKE '%$isinma%' and yapitip LIKE '%$yapitip%' and yapdurum LIKE '%$yapdurum%' and kullanim LIKE '%$kullanim%' and kredi LIKE '%$kredi%' and takas LIKE '%$takas%' and katkarsilik LIKE '%$katkarsilik%' and tapu LIKE '%$tapu%' order by id desc");
}elseif ($fiyat == ""){//sadece fiyat boş ise
$result = mysql_query("SELECT id,fiyat,durum,turu,baslik,il,ilce,semt,fiyat2,mkare,oda,banyo,bkat,isinma,yapitip,yapdurum,kullanim,kredi FROM ilanlar WHERE turu LIKE '%$turu%' and baslik LIKE '%$baslik%' and durum LIKE '%$durum%' and il LIKE '%$il%' and ilce LIKE '%$ilce%' and semt LIKE '%$semt%' and mkare LIKE '%$mkare%' and oda LIKE '%$oda%' and banyo LIKE '%$banyo%' and bkat LIKE '%$bkat%' and isinma LIKE '%$isinma%' and yapitip LIKE '%$yapitip%' and yapdurum LIKE '%$yapdurum%' and kullanim LIKE '%$kullanim%' and kredi LIKE '%$kredi%' and takas LIKE '%$takas%' and katkarsilik LIKE '%$katkarsilik%' and tapu LIKE '%$tapu%' and depozito BETWEEN $depozito and $depozito2 order by id desc");
}elseif ($depozito == ""){//sadece depozito boş ise
$result = mysql_query("SELECT id,fiyat,durum,turu,baslik,il,ilce,semt,fiyat2,mkare,oda,banyo,bkat,isinma,yapitip,yapdurum,kullanim,kredi FROM ilanlar WHERE turu LIKE '%$turu%' and baslik LIKE '%$baslik%' and durum LIKE '%$durum%' and il LIKE '%$il%' and ilce LIKE '%$ilce%' and semt LIKE '%$semt%' and mkare LIKE '%$mkare%' and oda LIKE '%$oda%' and banyo LIKE '%$banyo%' and bkat LIKE '%$bkat%' and isinma LIKE '%$isinma%' and yapitip LIKE '%$yapitip%' and yapdurum LIKE '%$yapdurum%' and kullanim LIKE '%$kullanim%' and kredi LIKE '%$kredi%' and takas LIKE '%$takas%' and katkarsilik LIKE '%$katkarsilik%' and tapu LIKE '%$tapu%' and fiyat BETWEEN $fiyat and $fiyat2 order by id desc");
}