• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

DEVAMLI - Wordpress Sitelerinize 1K İçerik 10 TL (Hit Raporlu) ve Garantili | HEDİYEL

Soqrat

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
183 Aydır Üye

Öncelikle Denemek amaçlı kendi siteme içerik ekledim ve son 3 gündür gelişmeler.

Sitelerinize İstediğiniz Konular olmak üzere Ücretsiz Bloglardan blogspot gibi ücretsiz olan sitelerden sizin sitelerinize içerik ekliyoruz.

Bu işten Ne kadar verim alabilirim diye düşünen arkadaşlar için, konuları kopyaladığımız siteler Ücretsiz olduğu için yanı sıra wordpressin gücünü bildiğimiz için sorun olmayacağını anlayacaksınızdır. + Site içersinde Seo ile ilgili ayarlarını yapıyoruz...

Hit Garantisi veriyoruz en az Hitinizin 500 olması ile. Üstüne yazılarımızı eklediğimiz de daha iyi ve verimli olacaktır.

Sistemi Ne ile yapıyorum. 2 Arkadaşım ile geliştirmiş olduğum .net(.aspx) bir bot ile yapmaktayım.

Bu kadar konuyu ekleyince google ne der?
Sıfır domainlere zaten 1k dan fazla içerik eklemiyoruz sizin iyiliğiniz için
4 ay ve üstü yayında olan siteleriniz için zaten seo konusunda diğer konularda yardımlarımız oluyor ve konular zamanlamalı olarak ekliyoruz.
Ücretler nasıl?

1k İçerik (Etiketler dahil) = 25 TL (1 Gün İçerisinde Teslim) = (Siteye Genel olarak bakım) Toplam 11 Kişiye Çalışma yapıldı

2k İçerik (Etiketler dahil) = 35 TL (2 Gün İçerisinde Teslim) = (Siteye Genel olarak bakım)

4k İçerik (Etiketler Dahil) = 60 TL (3 Gün İçerisinde Teslim) = (Site Hakkında Seo ve Genel Bakım)

8k İçerik (Etiketler Dahil) = 100 TL (3 - 5 Gün İçerisinde Teslim) = (Site Hakkında Seo ve Genel Bakım)

10K içerik (Etiketler Dahil) = 170 TL + 1K Hediye (1 Hafta içinde Teslim) = (Site Hakkında Seo,Genel ve Raporlama + 20k İngilizce Siteden 1 Hafta Backlink )
İşler Sürekli olacaktır İnşallah.

Detaylı olarak msn üzerinden görüşebilir miyiz?
Evet = lider-tr
hotmail.com

Fiyatlar Güncellenmiştir.

Müşterilerim ne dediler?

Temiz bir çalışma çıkarttı, ellerine sağlık.

kaptan

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
3
150 Aydır Üye
iletişim yöntemleri güzelmiş ;) hayırlı alışverişler

Soqrat

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
183 Aydır Üye
Kabul ettim görüşelim.

Gazeteci

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
2
155 Aydır Üye
Peki, yazıların telif hakları ile ilgili sorun çıkmazmı sonra?

kuzgun

Moderatör
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
263
181 Aydır Üye
program sitesine konu ekleyebilirmisiniz? legal bir sitedir. çok ucuz geldi bana bu, EnkaZ'da teyit ediyor iyi iş çıkarttığınızı. görüşelim

Soqrat

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
183 Aydır Üye
program sitesine konu ekleyebilirmisiniz? legal bir sitedir. çok ucuz geldi bana bu, EnkaZ'da teyit ediyor iyi iş çıkarttığınızı. görüşelim
Merhabalar, Msn ye ekleyin beni oradan detaylı görüşelim arkadaşım.

kuzgun

Moderatör
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
263
181 Aydır Üye

ogk17

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Denizli
150 Aydır Üye
hayırlı çalışmalar :)
msn adresi verme şeklinize bayıldım :alkış::Haha::D
lider-tr
hotmail.com

kuzgun

Moderatör
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
263
181 Aydır Üye
msn açabilirmisiniz

Soqrat

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
183 Aydır Üye
Msnden Size dönüş yaptım. Satış günceldir.

Soqrat

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
183 Aydır Üye
Pmlere dönüş yapıldı, Fiyatta çalışma yapıldı. Ve Demo koyuldu

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.