İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

DEVREN SATILIK TOPLU SMS WEB SİTESİ ve sistemi

famutorast

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MERHABALAR ,

KENDİME AİT OLAN 2 ADET TOPLU SMS SİTEM VAR , www.******.com ve www.******.net yaklaşık 2 senedir toplu sms hakkında epey bi yol kat ettim , fakat artık yetişemez oldum . sstemi ilk olarak kurdugumda neredeyse tüm adanayı dolaşarak reklamlarımı dağıtım iyi bir müşteri portföyü elde ettim , sistemi kurma amacım eşime bir iş sahibi yapmaktı , şuan herhangi bir işe girse ortalama 1000 tl alacaktı elin işinde çalışacağına kendi işi olmasını istedim ve kurdum gayaette güzel ilerledik ama artık yetişemez olduk , şuan içersinde 100 adet müşteri portföyü hazır ve bunun 70 i aylık abone sistem hakkında burada genel bir bilgi vermek istemiyorum ciddi düşünen , benim gibi eşine bir iş kurmak isteyen yada kendi işim olsun diyen bir arkadaşa devretmek istiyorum .

gelir konusuna gelince ; gelir olanı aydan aya değişmektedir masrafları çıktıgımız taktirde en ölüsü 1500 tl - en iyisi aylık net kar 5000 tl kazancınız mevcuttur , şimdi diyeceksiniz sen gerizekalımısın neden satıyorsun , dediğim gibi artık yetişemez oldum , hep iş hep iş bir yere kadar. büyük bir firmanın tc genelindeki bölge şefleri ile anlaşma sağladım o yüzden devam ettiriyorum sistem hazır ve kullanılır durumda.

fiyat : yaklaşık olarak 30.000 tl düşünüyorum pazarlık sünnettir,

fyata dahil olanlar

server cihazı ,

2 adet domain

müşteri portföyü

15 adet modem

sms yazılımı

ciddi düşünenlere detaylı bilgi verilecektir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.