Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scripte bakmak bişey değil. az çok kodlamadan ben de anlıyorum ama bunun ana sayfa oluşturması apayrı bir olay yani daha önce kurmuş olan arkadaşlar yardımcı olabilir diye düşünüyorum. gerçekten çok karmaşık bi yapısı var.
Kurulum yapmadım ama cgi script olduğu için Sitenizin barındığı makineye uygun olan Türü seçmeniz gerekiyor sanırım altta belirtmişler.
Download the distribution kit v2.65 (install.cgi): For Linux / For FreeBSD / For Solaris
Linux İçin FreeBSD için ve Solaris için diye. Makinenizin Türünü öğrendikten Sonra Download etseniz sonra install.cgi yi çalıştırsanız daha sağlıklı olacak.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5