İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

dhl yanlış yere göndermiş

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mart 28, 2006 15:04 Dublin - Ireland, Republic Of Gönderi toplandı

Mart 28, 2006 18:11 Dublin - Ireland, Republic Of Gönderinin çıkış merkezi işlemleri tamamlandı

Mart 29, 2006 07:01 East Midlands - UK Gönderi bekletiliyor

Mart 29, 2006 13:55 East Midlands - UK Gönderi yanlış merkeze vardı. Doğru destinasyona yönlendirildi

bunlarda sapıttı :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçen ay da aynı şeyi yaptılar. bir de açıklamalarda yazmaları çok güzel oluyor :)

twt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birde bunlar para alıyor teslimat için :)

DoLLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Acaba gerçekten İrlanda-İngiltere arasında bir sorundan ötürü mü böyle birşey oluyor, yoksa bir sebepten ötürü İrlanda'ya gelen fakat Dublin,İrlanda'dan Türkiye'ye direkt sefer bulunmadığından (thy.com.tr'de bulamadım) dolayı İngiltere'ye gönderilme olayı olabilir mi sizce?

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyide türkiyede bir tek thy nin uçakları yokki. bir sürü yabancı uçak şirketi var.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde dün ulaştı. dilekçeyi yazdım yolladım bile. paranın yatmasını bekliyorum çok geç kalmışsın :D

DoLLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
lovemove' Alıntı:
iyide türkiyede bir tek thy nin uçakları yokki. bir sürü yabancı uçak şirketi var.

Var olmasına vardır elbet ama genelde gönderilerini anlaşmalı oldukları havayolları firması ile taşıyorlardır. Yani öyle önüne gelen, İstanbul'dan geçen herhangi bir firmaya teslim etmemelerinden daha doğal birşey olamaz. Yada gönderi miktarlarına göre farklı firmalarla olan ilişkilerinden ötürü bu yol daha ekonomik de olabilir.

Bunu yazmamın nedeni, eğer belli bir noktada bu olay birden çok fazla kişinin başına geliyorsa bu normal bir "yanlış merkez" olayından çok, doğal bir olay olarak adlandırabilinir.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
lovemove' Alıntı:
benimde dün ulaştı. dilekçeyi yazdım yolladım bile. paranın yatmasını bekliyorum çok geç kalmışsın :D
lovemove, seni geri aradılar mı peki, geçen ay spekülasyon olmuştu d artık bozmayacaklar diye?

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop yok ne spekülasyonu ben değilim o karıştırıyorsun herhal. ben bozduruyorum her ay sorunsuz :D

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
lovemove' Alıntı:
ploop yok ne spekülasyonu ben değilim o karıştırıyorsun herhal. ben bozduruyorum her ay sorunsuz :D
biz de bozduruyoruz da, geçen ay citibank görevlisi artık bozmayacağız gibi birşeyler demiş, ondan şey ettim. para hesabına yatınca haber verirsin nasolsa, öğreniriz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5