İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Diablo III geliyor

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
LiveImages%5CFoto%20Haber%5CDiablo%203%27%C3%BCn%20detaylar%C4%B1%5C9.jpg

Blizzard'ın en önemli oyunlarından biri olan Diablo serisinin üçüncü oyunu duyuruldu.

Blizzard, gelmiş geçmiş en önemli oyun serileri arasında gösterilen Diablo'nun üçüncü oyunu için çalışmalara başladığını resmi olarak duyurdu.

Oyun temel olarak alışık olduğumuz Diablo mantığına bağlı kalırken, yeni karakterler, 3D motoru ve enfes grafikleriyle sabırsızlıkla bekleyen Diablo hayranlarını tatmin edecek gibi görünüyor.

Verilen bilgilere göre Diablo III'de eski dostumuz Deckard Cain'i, Tristram şehrinin yenilenmiş halini ve aralarında Witch Doctor'un da bulunduğu yeni sınıfları görmek mümkün olacak. Farklı sınıfların görünümleri ve oynanışları eskisine göre birbirlerinden çok daha farklı olacak. Oyunun kontrollerinde de çeşitli değişiklikler yapılmış. Geliştirilmiş zum ve yetenekler arasında geçiş için farenin kullanılması, bu değişikliklerden birkaçı.

Barbarian sınıfının tanıtıldığı demoda dikkati çeken bir detay da artık sağlık ve mana için iksir biriktirmek yerine alındığı anda etki eden küreler toplayacak olmamız.

Demoda görülen bir başka yenilik yok edilebilir çevreler. Kırılabilen duvarlar ve üzerine düştüğü düşmanları öldüren çeşitli çevresel objeler, oyunun oynanışının daha da zenginleştiğinin işaretleri.

Düşmanlarımız da eskisine göre çok daha iri olacak. Demoda gösterilen Siegebreaker isimli dev iblis gerçekten de etkileyici.

Blizzard Diablo III için henüz bir çıkış tarihi vermiş değil. Ancak oyunun Starcraft II'den sonra piyasaya çıkacağı kesin gibi görünüyor. Bu arada şirketin henüz Starcraft II için de kesin bir çıkış tarihinden bahsetmediğini hatırlatalım...

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
bilgisayarı ilk almıştım sene 1999 yada 2000 diablo oynuyordum paso gece rüyalarıma giriyordu :) o zamandan bu yana artık oyun oynamıyorum sarmıyor ama bunu alırım büyük ihtimal eskisi gibi yine mouse ile mi oynanıyor ?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Hatırlıyorumda okadar çok oynardımki necromencarım vardı birtane ilk seviyeyi geçmiştim acak baya bir güçlüydü baya eşyam vardı ahh ahh eski anılar:D Demo varmı varsa oynamak lazım piyasaya starcraft ve diablo ile çok manyak bir dönüş yapıyor adamlar:S

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
diablo tarzım değil hiç oynamadım ama dört gözle starcraft 2 yi bekliyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.