İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Digital Generation | Günlük Sabit Kazanç | Aylık 3000$ Kazanma İmkanı

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
28.01.2014 Tarihli Ödeme Kanıtı :

2r7agi9.jpg

berke.dabag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

cpuyu %10 olarak ayarladım fakat daha fazla kullanıyor ve hep böyle kullanıyor nedendir?

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Digital Generation, birden fazla hesap açarak haksız bir şekilde ücretsiz thread kazançları elde etmeye çalışanları önlemek amacıyla, uluslararası bir kimlik onaylama firmasıyla anlaşma sağlamış ve yeni bir kimlik onay sistemine geçmiş bulunmakta.

İşin kötü tarafı ise bu kimlik onay firması Türkiye için şu an sadece Pasaport onayını desteklemekte. Pasaportu olmayıp onay yapamayan arkadaşlar şu an için ödeme ekranına ulaşamamaktalar.

Digital Generation'dan yapılan açıklamada anladığım kadarıyla, bu kimlik onay sürecinin arkasından bir iki hafta içinde Paypal ödeme sisteminin aktif hale getirileceği ve ödemelerin Paypal aracılığı ile de yapılmaya başlanacağı yönünde.

Özellikle referanslı ve beni takip eden üyelerime duyurulur.

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yeni üyeler şu an için ID onayı yaptırmadan ödeme alabilmekteler.

metalkorsan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
coingeneration sitesine girince bad gateway yazıyor sadece sistem kapandımı acaba yoksa tadilatmı yapıyorlar?

l3oomerangg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Düzelir Cihat, panik yapmaya gerek yok. Muhtemelen sistem güncellemesi yapılıyordur...

metalkorsan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paxum2 ödemeleri

arkadaslar paxum 2 ödemeleri ne zaman açılır tahminen varmı fikri olan?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5