- Reaction score
- 0
Merhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunum var. Hayatımda ilk defa istanbul'a geziye gittim. Daha bu yaz aldığım Sony W-50 dijital fotoğraf makinamla gittim tabi, heryerin fotoğrafını çekebilmek için. 1GB hafıza kartına güvendim. Makineyi Sony mağazasından aldım. Hafıza kartını alırken satıcı garantisi olmayan sony alırsan sana 1GB hafıza kartını 512Mb fiyatına veririm dedi ben de kabul ettim. Sonuçta sony sadece garantisi yoktu. Çok büyük bir sevinçle istanbul'a gittim 2 gün önce ve heryerin fotoğrafını çektim ama.....
154'üncü resimden sonra tam 200 tane resim görüntülenemiyor. Kafayı yicem lütfen yardım edin. Bilgisayara attığım resimlerin uzantılarını görüyor. Boyutlarını görüyor örneğin özelliklerde 2.5Mb falan yazıyor. Ama ön izleme yok diyor. işte sorunum bu. 200 tane resmi göremiyorum. Topkapı sarayı ve sultan ahmet resimlerinin hiçbiri yok. fotoğraf makinasında da görünmüyor ayrıca. file error hatası veriyor o fotoğraflara gelince. Fotoğrafları birlikte aç diyorum mesela photoshopta aç diyorum photoshop da açamıyor. bilinmeyen dosya diyor.
1. Şimdi bu sorun neyden kaynaklanıyor?
2. Düzeltebilir miyiz?
3. Hafıza kartını aldığım yere gidip bi güzel azarlıyayım mı adamı?
4. Yardım edin lütfen...
Teşekkür ederim,
154'üncü resimden sonra tam 200 tane resim görüntülenemiyor. Kafayı yicem lütfen yardım edin. Bilgisayara attığım resimlerin uzantılarını görüyor. Boyutlarını görüyor örneğin özelliklerde 2.5Mb falan yazıyor. Ama ön izleme yok diyor. işte sorunum bu. 200 tane resmi göremiyorum. Topkapı sarayı ve sultan ahmet resimlerinin hiçbiri yok. fotoğraf makinasında da görünmüyor ayrıca. file error hatası veriyor o fotoğraflara gelince. Fotoğrafları birlikte aç diyorum mesela photoshopta aç diyorum photoshop da açamıyor. bilinmeyen dosya diyor.
1. Şimdi bu sorun neyden kaynaklanıyor?
2. Düzeltebilir miyiz?
3. Hafıza kartını aldığım yere gidip bi güzel azarlıyayım mı adamı?
4. Yardım edin lütfen...
Teşekkür ederim,