İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

dikkat edin buraya sakın bulaşmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egemens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ben geçen sene soulshosting.com adresinden domain ve hosting almıştım.hostingi 6 ay kullandım ama ne kullanma.sonra bıraktım bunları.ama domain orda kaldı tabi.adamlar domaini kendileri üstüne almış.parasını biz veriyoruz domaini kendi adlarına alıyolar oh ne iyi... ve şimdi domainimi transfer edicem ama sorun çıkarıyorlar.msn de konuştum dün ben yarın transfer edicem dedim akşama mail at dediler.domainin kayıtlarındaki admin e-mail adresini değiştirmek için.dün akşam 22 civarında mail attım adamlara ve biraz önce msn den konuştum maili geç attın dediler ve daha sonrası ne dersiniz artık o nasıl konuşma yani.yok efendim ben tranfer için başkaları gibi 15 tl istemiyorum ama istesem alırım gibi.ondan sonra çok ağır laflar küfür derecesine varan sözler ve ben haklı olduğum içinde bana laf yetiştireceğine akşama mail at dedi yine ve beni engelledi.msn logları elimde kayıtlı ama yayınlamıyorum.ve şuan da domainin ne olacağı belli değil.domain adamların üstüne kayıtlı görünüyor.Allah kahretsin ki böyle pis bir yere bulaşmışım ben.sizleri de uyarıyorum arkadaşlar bu adamlarla iş yapmamanız sizin hayrınıza olur.her an domaininize el koyabilirler.lütfen dikkatli olun.benim amacım yaşadığım bu olayı sizlerle paylaşmak ve sizleri de uyarmaktır.yoksa onların ekmeğiyle oynamak gibi bir niyetim yok...

Moderatör tarafında düzenlendi:

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mesajın forum kurallarına aykırı eğer bir firma hakkında bir şeyler yazıyorsan bunu kanıtlamalısın ki senin atıp tutmadığını o firmanın sahibine kin gütmediğini anlayalım..

egemens

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben daha önce de bunlarla sorun yaşadım dediğim gibi msn deki konuşmalarımız var.ve bunların kaydettiği diğer domainleri de söyleyebilirim onlarıda kendi üstlerine almışlar ve zamanı geldiğinde o alanlara da sorun çıkaracaklardır.ben şu an onların müşterisi durumdayım. soulhosting.net/referers.asp?Page=2 bu sayfadan referanslarına bakın.orda teknolojiweb.com u görürsünüz.ayrıca domaine whois çekin.orhan kara adına kayıtlı olduğunu da görürsünüz. whois.sc/teknolojiweb.com

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahu çok mu arıorsunuz o kadar firma içerisinde bunları :/ Ucuz etin yanisi olmuyor işte.. Domainin onların sütüne kayıtlı olması yeterkli bir kanıt zaten...

Geçmiş olsun..

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bencede domainin onlarin ustune kayitli olmasi yeterli yoksa VazgectimSenden arkadasimiz iftira atarak neden riske girsinki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5