arkadaşlar ben geçen sene soulshosting.com adresinden domain ve hosting almıştım.hostingi 6 ay kullandım ama ne kullanma.sonra bıraktım bunları.ama domain orda kaldı tabi.adamlar domaini kendileri üstüne almış.parasını biz veriyoruz domaini kendi adlarına alıyolar oh ne iyi... ve şimdi domainimi transfer edicem ama sorun çıkarıyorlar.msn de konuştum dün ben yarın transfer edicem dedim akşama mail at dediler.domainin kayıtlarındaki admin e-mail adresini değiştirmek için.dün akşam 22 civarında mail attım adamlara ve biraz önce msn den konuştum maili geç attın dediler ve daha sonrası ne dersiniz artık o nasıl konuşma yani.yok efendim ben tranfer için başkaları gibi 15 tl istemiyorum ama istesem alırım gibi.ondan sonra çok ağır laflar küfür derecesine varan sözler ve ben haklı olduğum içinde bana laf yetiştireceğine akşama mail at dedi yine ve beni engelledi.msn logları elimde kayıtlı ama yayınlamıyorum.ve şuan da domainin ne olacağı belli değil.domain adamların üstüne kayıtlı görünüyor.Allah kahretsin ki böyle pis bir yere bulaşmışım ben.sizleri de uyarıyorum arkadaşlar bu adamlarla iş yapmamanız sizin hayrınıza olur.her an domaininize el koyabilirler.lütfen dikkatli olun.benim amacım yaşadığım bu olayı sizlerle paylaşmak ve sizleri de uyarmaktır.yoksa onların ekmeğiyle oynamak gibi bir niyetim yok...
Moderatör tarafında düzenlendi: