İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dikkat!! Egold ları çalacaklar...

H

HeeySen

Misafir
Dear E-gold customer
E-GOLD Notification: Your Billing Information Wrong

We regret to inform you that your E-gold account could be suspended if you don't re-update your account information. To resolve this problems please click here and re-enter your account information. If your problems could not be resolved your account will be suspended for a period of 24 hours, after this period your account will be terminated.

For the User Agreement, Section 9, we may immediately issue a warning, temporarily suspend, indefinitely suspend or terminate your membership and refuse to provide our services to you if we believe that your actions may cause financial loss or legal liability for you, our users or us. We may also take these actions if we are unable to verify or authenticate any information you provide to us.

Due to the suspension of this account, please be advised you are prohibited from using E-gold in any way. This includes the registering of a new account. Please note that this suspension does not relieve you of your agreed-upon obligation to pay any fees you may owe to E-gold.

Regards,Safeharbor Department E-gold, Inc
The E-gold team.
This is an automatic message. Please do not reply.

Bugün bu mail geldi bana, sözde egold dan geliyomuş gibi bi hava vermişler, maildeki link e tıklayınca tamamen bilgileri çalmak için yapılmış sahte bir siteye yönlendiriliyor. bunun adına fishing mi pishing mi ne bişi diyolar hani balık avlama metodu ile şifre çalma dikkat edin balık olmayın !!!

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
if you don't re-update your account information

zaten kaba bir dille analtılmaz bu olay, oradan da anlayabilirsiniz. Gerceklerin Geneli yaptırım sahibidir ama daha nazikcedir. Anlamadan sert bir ifade kullanırlar şirketler. Bu bariz, sahte!

C

C0mplicat3d

Misafir
Dikkatt!!! diye neden yazdın? Fake yeni birşeymi?

E-gold sitesinde SSL ye dikkat edin.

(Sarı kilit: Üzerine tıklayınca sitenin adı ve imzayı veren şirkete bakın.)

H

HeeySen

Misafir
C0mplicat3d' Alıntı:
Dikkatt!!! diye neden yazdın? Fake yeni birşeymi?

E-gold sitesinde SSL ye dikkat edin.

(Sarı kilit: Üzerine tıklayınca sitenin adı ve imzayı veren şirkete bakın.)

Ya burda kötü bişi mi yapıyos forumun suyu çıktı haa, milleti bilgilendirmek de suç oldu. Dikkat diye yazıyorum çünkü millet dikkat etsin, ben maili okuduğumda tuzağı son anda farkettim belki farketmeyenler olabilir hayret yaaa!!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5