Dikkat! Ücretsiz Adwords Kupon Devri 1 Ekimde Kapanıyor

0
Onaylı Üye
Üye
Bilindiği gibi arama devinin kendisi ile anlaşmalı dijital reklam ajanslarınında aralarında bulunduğu bazı hosting şirketleri aracılığı ile dağıttığı ücretsiz kuponlar, yeni web girişimcilerine SEM kanalını deneyimleme fırsatı sunuyordu. Global anlamda alınan bu karar ile 1 Ekim 2012 tarihinden itibaren arama motoru reklamcılığına ücretsiz giriş fırsatı yeni yayımcılar için hayal olacak.

Bu arada küçük bir not; Google yeni ürettiği reklam kuponları için son kullanım tarihinde (resmi açıklamasından farklı olarak) 20 Eylül’ü işaret ediyor. Bu durumda treni son vagonundan yakalamak isteyen yayımcılar elleri çabuk tutmalı zira uygulama 1 Ekim 2012′de bitecek olsa da son kullanım tarihi 20 Eylül olan kuponlar bu süreci beklenenden daha erken sonlandırabilir.

0
Onaylı Üye
Üye
iyi olur adsense tık başına ücreti artar :)

Onaylı Üye
Üye
çöpçü adwordsçülerden kurtulduk desenize :D

0
Onaylı Üye
Üye
ben gibi ihtiyacı olanlara bu vesileyle elinizde kalan kuponları dağıtabilirsiniz, boşa ziyan olmasınlar :D

0
Onaylı Üye
Üye
Bu çok iyi bir karar. Adwords ücretleri düşer, Adsense kazançları artar bu şekilde.

0
Onaylı Üye
Üye
googleye neden bu kadar güveniyorsunuz ki? :) adsense kazançlarını arttırmayıp karını arttırabilir? bizimkisi de ümit işte :)

0
Onaylı Üye
Üye
eee bana bugun bile google adwords kuponu geldi 100 tl değerinde :) bitseydi gelirmiydi.. ?

0
Onaylı Üye
Üye
eee bana bugun bile google adwords kuponu geldi 100 tl değerinde :) bitseydi gelirmiydi.. ?

bi bana gelmiyor şu kupondan :)

ücretsiz olarak son bulacak hocam. yani;

1 Ekim 2012’den itibaren sadece belirli bir ön harcama yapmış olan reklam verenlerimiz ücretsiz kredi ile ödüllendirilecektir. Türkiyede yeni uygulamada, 25 TL’lik Google AdWords harcaması yapan reklamverenler, 100 TL’lik ek reklam desteğini Google’dan kazanacaklardır.

parayla reklam vermeden ücretsiz kullanamıyacaksın

0
Onaylı Üye
Üye
Yeni uygulama;

25 TL ödüyorsunuz, 100 TL de google ekliyor, 125 TL'lik kupon kodu veriyorlar.

Bu da yine bedava 100 TL reklam demek. 25 TL de vermek lazım artık.

0
Onaylı Üye
Üye
Şu Google'ın verdiği Adwords kupon olayı resmen komedi yahu :) adamlar her halükarda alıyorlar o parayı bedava diyip durmayın yahu şuna :)

Geri