A
AtaCan
Misafir
Merhaba , proje üzerinde çalışacaktık ama ne yazıkki Türkiye şartlarında bu konu için düzgün bi proğramcı bulamadık . hatta bizzat yüzyüze görüştüğüm kişi bile sorun değil , çok kolay merak etmeyin dedi ama kaç gündür telefon açıyorum , mail atıyorum , defalarca msn den merhaba desemde cevap vermedi bende irtibatı kestim .
şimdi konuya gelirsek eğer . bize ait com-net-org gibi bi uzantı var uzantımızda ".var" yani bu ne oluyor . www.mp3.var www.istediginizisim.var şeklinde sınırsız sayıda türetebilirsiniz , com-net-org gibi satışını yapabilirsiniz.
Bu konu ile ilgilenen proğramcılar veya yatırımcılar msn den görüşebiliriz . yada pm atabilirsiniz , görüşmek üzere.
msn ve mail : [email protected]
şimdi konuya gelirsek eğer . bize ait com-net-org gibi bi uzantı var uzantımızda ".var" yani bu ne oluyor . www.mp3.var www.istediginizisim.var şeklinde sınırsız sayıda türetebilirsiniz , com-net-org gibi satışını yapabilirsiniz.
Bu konu ile ilgilenen proğramcılar veya yatırımcılar msn den görüşebiliriz . yada pm atabilirsiniz , görüşmek üzere.
msn ve mail : [email protected]