İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dikkat !

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar ...
Belkide bazilari bana kizacak belkide bana agir konusuyorsun diyecekler ama bu tam bir rezillik ve Turkiye'nin yuz karalari benim gozumde.

www.kalbimde.com
www.muziksitesi.com
www.secsea.com ( yalnis hatirlamiyorsam )

DIKKAT ! bu uc siteden gelen ayni tarz bir virus var. Virus TROJAN Formatinda olup kullanicinin kullandigi sifreleri email bilgilerini bir txt ye kaydediyor. Muhtemelen de email olarak gonderiyordur. Trojan 'in ismi Trojan.Moo.

Trojan siteye girdiginizde .ani yani cursor ile birlikte geliyor. Bunu bircok antivirus programi bulamiyor ve direkt olarak bulasiyor pc ye.

Bu durum karsisinda ne dersiniz bilemem ama ben kalbimde.com 'un nasil bu hale geldigini anladim. Gerci toplistlerde vs hile yaptiklarini biliyoruz kanitladik ama bu kadari aklima gelmemisti dogrusu.

Kimse kusura bakmasin.

Editor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saol dostum haber verdigin için her siteye girmemek lazım .

T

TasarımMania

Misafir
Artık millet ne yapacağını şaşırdı yaa.. sağol bilgilendirdiğin için.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nasılsa Macos BSD tabanlı. Rahatım walla :) findoscular düşünsün :D

A

aSKa

Misafir
ya işin cıvığı iyice cıkmış artık webde dolaşmaya korkar oldum

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
h4x0r sende olmassan varya yanmisim ben. ozelden mesaj atan "bu sitede virus yok kardesim milleti galyana getirme" diyen kullanicilar utansin. Virus oldugu tespit edilmis olup buraya cevap yazan bazi arkadaslar tarafindan da tasdik edilmistir. yani bi halt yiyorsunuz bari saklamayin. inkar etmeyin kor de degiliz essekte degiliz.

lynch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Firefox kullananlar bu aciktan etkilenmiyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.