İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dilime "bye bye" demek istemiyorum!

Daima Rock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar, yakında "Dilime "bye bye" demek istemiyorum!" adında bir kampanya başlatacağım.

Bu kampanya için görüş, öneri ve logo çalışmalarınızı alabilir miyim?

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar, yakında "Dilime "bye bye" demek istemiyorum!" adında bir kampanya başlatacağım.

Bu kampanya için görüş, öneri ve logo çalışmalarınızı alabilir miyim?

Boşuna uğraşırsın bence. 17. senem olacak bu Türkiyede eğitim gördüğüm ve sadece ilkokul 5. sınıfa kadar ingilizce görmedim sence hayatımıza bu kadar girmesi doğal değilmi? güzel değil ama doğal.. çözümler belli uygulamak için altyapı varsa uygulasınlar başka türlü bitmez bu olay..

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
eğer amacınız gerçekten sağ duyı ise yıllardır var olan http://www.dilimdilim.com 'un dahada yaygınlaşması için uğraşın bence fakat amacınız kitle yararına işler yapıp şahsi çıkar gözetmekse logolar için iyi bir grafikerle anlaşmanız daha sağlıklı olacaktır.

Daima Rock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Boşuna uğraşırsın bence. 17. senem olacak bu Türkiyede eğitim gördüğüm ve sadece ilkokul 5. sınıfa kadar ingilizce görmedim sence hayatımıza bu kadar girmesi doğal değilmi? güzel değil ama doğal.. çözümler belli uygulamak için altyapı varsa uygulasınlar başka türlü bitmez bu olay..

Bence doğal değil.

eğer amacınız gerçekten sağ duyı ise yıllardır var olan http://www.dilimdilim.com 'un dahada yaygınlaşması için uğraşın bence fakat amacınız kitle yararına işler yapıp şahsi çıkar gözetmekse logolar için iyi bir grafikerle anlaşmanız daha sağlıklı olacaktır.

O siteye de destek veriyorum. Amacım kitle yararına işler yapıp şahsi çıkar gözetmek değil. Ayrıca, 14 yaşında bir kişi, grafikere nasıl para verebilir?

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bencesi yok bu işin doğal...
14 yaşında olduğunuzu söylüyorsunuz.Bu söylediğiniz tarzda kampanyaları yapan çok büyük firmalar ve kurumlar var.Sizin para harcamadan pek bir şey yapabileceğinizi düşünmüyorum.
faydalı bir şeyler için çaba sarfediyorsunuz,takdire şayan fakat güzel türkçe için, kampanyalara gerek yok.Güzel türkçe konuşun,kendiniz özen gösterin yeter.Yavaş yavaş artacaktır önem veren kitle.Bu tür toplum psikolojisi böyle yürür.Kampanyalarla değil.

aLtaN_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hiç uraşma..

webmaster aleminin kalbinde bile bu sorun

YepYeni Üye (Brand New Member)
Çömez Üye (Rookie Member)
Üye (Member)
Tecrübeli Üye (Senior Member)
Altın Üye (Gold Member)
Platinyum Üye (Platinum Member)
Elmas Üye (Diamond Member)
Yönetim kadrosu (Moderator + Admin)
VIP * (Ücretli paylaşım grubu)

kaale alınmazken..
sen kendi başına ne yapacaksın ..

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya bırakın bu işleri..

HİÇ BİRŞEY OLMAZ TÜRKÇE'YE !

kaç tane Türkçe kelime var Türkçe'de ??? Bir elin parmağını geçmez bir kaç ingilizceyle örnek verdim arapçaları saymıyorum bile :)

Television
Televizyon
Radio
Radyo
Cinema
Sinema
Music
Müzik

boş işlerle uğraşmayın bunların hepsi bi takım oyun arkadaşlar insanları bu oyunlara getirmeye çalışıyorlar hiç birşey olmaz Türkçe'ye siz kafanızı fazla takmayın ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.