Din adamından çarpıcı Facebook açıklaması!

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
29 Mart 2010
Mesajlar
3,397
Tepki puanı
32
Rahip ve din adamı Cedric Miller, evli çiftlerin Facebook'ta olmaması gerektiğini açıkladı. Din adamına göre Facebook evli çiftler için sorun ve sıkıntıdan başka hiçbir şey getirmiyor.

Geçtiğimiz altı ay içerisinde 20 çift kendisine evlilikle ilgili sorunlarla gelmiş ve hepsi de suçu Facebook'a atmış. Miller bu soruna kesin ve kısa bir çözüm bulmuş, evliyseniz Facebook hesabınızı kapatın; "Cezbedicilik çok üst seviyede" diyen Miller, Facebook'tan bulunan eski sevgililerin geçmişten kalma bir ateşi kolayca ateşleyebileceğini dile getiriyo.

Din adamına katılmak ya da katılmamak mümkün. Sizce Facebook'un yaptığı; ortaya çıkabilecek bir şeyi daha çabuk su yüzüne çıkartmak mı, yoksa evli çiftlerin arasını boş yere bozmak mı?
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
8 Nisan 2008
Mesajlar
550
Tepki puanı
13
Tamamen şeytan işi:kızdım:
Bende evlilerin facebookta olmasını onaylamıyorum.Helede bayanların kızlık soyadıyla face kayıtlarına hiç anlam veremiyorum.Çok tehlikeli cookk
 
1
Onaylı Üye
Üye
Katılım
25 Eylül 2006
Mesajlar
5,893
Tepki puanı
88
Konum
www.odatv.com
rahip, önce kendi içlerindeki sübyancılık sorununu çözsün,
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
30 Haziran 2005
Mesajlar
7,037
Tepki puanı
53
Facebook un ne günahı var. İnsan mal olunca onada kanar bunada :)
 
Geri
Üst