İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dinamik ipye geçtim :)

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sonunda sitelerime girebiliyorum. Ben böyle bir host firması görmedim arkadaş adamlara 1 haftadır ticket atıyorum 2-3günde 1 cevap veriyorlar. siteme giremiyorum diyorum adam siz giremiyosunuz biz giriyoruz diyo ip banlımı bakın diyorum yok diyo sonra tekrar soruyorum evet banlı diyo adamın banı kaldırmak aklının ucundan geçmiyor. sonunda canıma tak etti gittim bayiye verdim dilekçeyi anında değiştirdiler. OH BE ! İnsanın sitesine normal girmesi ne kadar güzel :)

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bende büroda statik ip kullanıyorum ama değiştiremem kullandıgım programlar statik ip olmadan izin vermiyor :)

mixcat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sonunda sitelerime girebiliyorum. Ben böyle bir host firması görmedim arkadaş adamlara 1 haftadır ticket atıyorum 2-3günde 1 cevap veriyorlar. siteme giremiyorum diyorum adam siz giremiyosunuz biz giriyoruz diyo ip banlımı bakın diyorum yok diyo sonra tekrar soruyorum evet banlı diyo adamın banı kaldırmak aklının ucundan geçmiyor. sonunda canıma tak etti gittim bayiye verdim dilekçeyi anında değiştirdiler. OH BE ! İnsanın sitesine normal girmesi ne kadar güzel :)

Sadece IP mi bence hostu da degistirmen gerek :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.