İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Directadmin subdomain sorunu

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu konuda anlattığım gibi direct admin panel yöntemiyle sitemi sorunsuzca taşıdım ilk taşıdığımda subdomainde kurulu kısımlarda sorun gözükmemişti dns yönlenmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum tam yönlendiğinde bu hatayı vermeye başladı bakın girdiğimde şöyle bir uyarı alıyorum direct admin panelden...

http://blog.rocktuel.net

neden bu şekilde hata alıyorum acaba bir fikri olan varmıdır, nasıl düzeltilebilir? (reseller yönetimi mevcut)

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"This is a placeholder for the subdomain blog.rocktuel.net" çıkıyor. FTP'de subdomain klasöründe böyle bir index dosyası var sanırım.

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
evet oldu, ama farkettimde şu an ftpde açılmıyor hesabı kapatıp tekrar kuracağım sanırım zaten 2 dakikada kuruluyor o zaman farklı domain vardı kullanıcı adı ve şifreyide aynı yapayım.. dosya yöneticisinden değiştirdim index.html dosyasını... teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.