İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dizi fan sitesi

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Bi dizinin fan sayfasını açtım ancak önümde 5-6 tane sayfa var.Site değil sayfa :S Siteyi hergün güncelliyorum ancak geçemedim ve bu sinirlerimi bozmaya başladı.

Sistem wordpress all in seo , seo image friendly ve google sitemap eklentisi kurulu.Link mi almalıyım , almak gerekliyse nereden link alayım karar veremedim.

Site 12 günlük bu arada.

T

trgy

Misafir
Site 12 günlük ise daha çok yolun var birşeylerin oturması için en azından 1-2 ay geçmesi gerekli. 5 yıl uğraşıp kelimede yerleşemeyenlere ne demeli :p (bknz oyun kelimesi)

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Site 12 günlük ise daha çok yolun var birşeylerin oturması için en azından 1-2 ay geçmesi gerekli. 5 yıl uğraşıp kelimede yerleşemeyenlere ne demeli :p (bknz oyun kelimesi)

Ama önümdekiler site değil adam bi tane konu açmış dizi hakkında bende önce çıkıyor :D

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Önünde çıkmasının nedeni o sitenin google a kendisini kanıtlamasından dolayı. Pingleti ilk açtığım zaman , sitemin tanıtımını yaptığım bir başka websitesi pinglet kelimesinde benim üzerimde çıkıyordu.

Ayrıca , söz konusu site bildiğim site ise heading tagler yanlış kullanılmış.

<h1>Bilmem ne dizisi fan sitesi</h1>
<h2>Bilmem ne dizisi hakkında bilgiler</h2>
şeklinde kullanırsanız uzun vadeli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Önünde çıkmasının nedeni o sitenin google a kendisini kanıtlamasından dolayı. Pingleti ilk açtığım zaman , sitemin tanıtımını yaptığım bir başka websitesi pinglet kelimesinde benim üzerimde çıkıyordu.

Ayrıca , söz konusu site bildiğim site ise heading tagler yanlış kullanılmış.

<h1>Bilmem ne dizisi fan sitesi</h1>
<h2>Bilmem ne dizisi hakkında bilgiler</h2>
şeklinde kullanırsanız uzun vadeli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Bunları düzenledim ama indexlenmede problem yaşıyorum.Ayrıca 6 sıradaydım 2.sayfaya düştüm 10-15 gün içinde yükselişe geçerim inşallah.

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Bir kaç gün sıralamanızı gözlemleyin. h1 içerisinde belirtilmiş yazıda siteniz daha üst sıralarda görülüyor. Bundan sonra beklemekten ve özgün içerikler girmeye devam etmekten başka pek bir seçeneğiniz yok :)

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Bir kaç gün sıralamanızı gözlemleyin. h1 içerisinde belirtilmiş yazıda siteniz daha üst sıralarda görülüyor. Bundan sonra beklemekten ve özgün içerikler girmeye devam etmekten başka pek bir seçeneğiniz yok :)

Takılı kaldık 9 sırada :(

voodoo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazen özgün içeriğe , serp için illa ki link almanız gerekir. Bence biraz socail bookmark ve directory yardırın

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Yine 4.sıraya düştüm.Anlamıyorum adamlar adam akıllı konu eklemiyorlar etmiyorlar geriye düşen ben oluyorum :s

Özcan Sarıca

0
Onaylı Üye
Reaction score
9
hangi dizinin fan sitesi. Google bu sıralar çok oynak . takip ettiğim bir dizinin olabilir ( kesin takip ediyorumdur 15 tane dizi fan sitesi var)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.