Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tam bilmemekle beraber bilgisayarınıza dijital tv kartı takıp kayıt yapabilirsiniz. yaptığınız kayıt buyuk formatlı olacaktır onuda video converter aracılığıyla çevirip istediğiniz yere yükleyebilirsiniz.
Benim USB TV Kartım var. Pahalı bir şey değil 30 TL ye almıştım. Kaydettiği görüntü kalitesi 360p, MPEG2 olarak kaydediyorum. Yani YouTube da yayınlanan bir çok video kadar hemen hemen aynı görüntü kalitesi. 20 dakika çekim 200 MB oluyor. Format Factory ile çevirdiğimde yarıya düşüyor. Sonra reklamları Free Video Dub ile kesip atıyorum. Geriye HotFile ye yüklemek kalıyor ama son zamanlarda Upload yapmıyorum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.