İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dizinlerin Seo,Backlink ve Hit Açısından Yararı Var mı Yok mu?

dizinlerin siteler açısından yararlı olduğunu düşünüyor musunuz?

• evet, dizinlerin yararı var.

Kullanılan: 5 50.0%
  • hayır, dizinlerin yararı yok.

Kullanılan: 2 20.0%
  • çekimser :)

Kullanılan: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
arkadaşlari dmoz' u saymazsak eğer, bir çok kez karşımıza çıkan dizinlerin seo veya backlink veya hit gibi faktörlere bir etkisi gerçektende var mı merak ediyorum. açıkçası ben inanmıyorum, çünkü birçok kişi hazır bir script üzerine dizin kurup, gel vatandaş kodsuz, karşılıksız dizin diyerekten reklam yapıyor.. bence bu reklam yapanlar, sitelerimizi öğrenmekten başka birşey yapmıyormuş gibi hissediyorum bazen :) sebebi ise, blog tutan kişiler dahi, subdomain oluşturup dizin kuruyorlar. kendi alexa ranklarından başka bir işe yaramıyor bu dizinler. ücretli dizinleri falan saymıyorum zaten, google algılamıyor muydu onları :)

sizce gerçektende dizinler faydalı mı? günümüz internetinde toplistler neyse, dizinlerde öyle bana göre ! pr'li backlink sağlayan, hit alan, seo açısından yarar gördüğüne inanan var mı?

memoc@n

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Başka bir sitede linkinin olmasının zararı değil tabiki faydası olacaktır, ancak büyük faydalar beklemek biraz fazla iyimserlik olur o kadar. Malum bir sayfada dünya kadar sitenin linki ve sizi,n linkiniz ama şüphesiz olan o ki zararı yoktur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.