İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dle Sistem Kurdurulacaktır (Tema+Modüller)

gokkhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dle sistemi sorunsuzca,güvenlik açıkları bulunmayan biçimde kurulum yaptırılacaktır.

İsteğe göre özel tema yaptırılacaktır.

Ve istediğim modülleri kurabilecek arkadaşlar arıyorum.

Modüller :
*Beğen ya da teşekkür et butonu olacak (kullanıcılar beğendikleri yorumları bu buton sayesinde beğenecekler fakat üye olmayanlar beğenemeyecek)
*En çok beğen alanlar listesi oluşturacak bir modül
*Aynı ip adresine bağlı kullanıcılar beğen butonuna oy veremeyecek bu yüzden sürekli ip kontrolü yapabilecek bir modül
*Makele/Konu açıldığında ön tanımlı olarak "Şu başlığı mı demek istediniz/Aynı başlıktan var" tarzından ilgili başlığı göstermesi

Site ile ilgili genel istekler:
*Ana sayfada vizyondaki filmlerin afişlerinin geçmesini sağlayacak mümkünse flash sistem
*Puan ve rütbe sistemiyle kullanıcılar arasında rekabeti arttırma (Üyenin performansına göre rütbe alması gibi)
*Üye kazandırma sistemi (üye davet etme)
*Kullanıcıların siteye bilgi ekleyebilmesi (makale-kritik,film gibi)ve bunların önceden mod onayından geçmesi
*Kullanıcıların grup oluşturabilmesi
*Reklam alanları

Lütfen bu yukarıdaki özelliklerin tamamını yapabilecek arkadaşlar pm atsın.Bir kısmını yapamayacak arkadaşlardan teklif almıyorum.
Uygun fiyata anlaşabilirsek hemen başlatmayı istiyorum.

xpsenexp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pm alabilirmiyim msn adresınızı :) hepsını yaparım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.