Dle sistemi sorunsuzca,güvenlik açıkları bulunmayan biçimde kurulum yaptırılacaktır.
İsteğe göre özel tema yaptırılacaktır.
Ve istediğim modülleri kurabilecek arkadaşlar arıyorum.
Lütfen bu yukarıdaki özelliklerin tamamını yapabilecek arkadaşlar pm atsın.Bir kısmını yapamayacak arkadaşlardan teklif almıyorum.
Uygun fiyata anlaşabilirsek hemen başlatmayı istiyorum.
İsteğe göre özel tema yaptırılacaktır.
Ve istediğim modülleri kurabilecek arkadaşlar arıyorum.
Modüller :
*Beğen ya da teşekkür et butonu olacak (kullanıcılar beğendikleri yorumları bu buton sayesinde beğenecekler fakat üye olmayanlar beğenemeyecek)
*En çok beğen alanlar listesi oluşturacak bir modül
*Aynı ip adresine bağlı kullanıcılar beğen butonuna oy veremeyecek bu yüzden sürekli ip kontrolü yapabilecek bir modül
*Makele/Konu açıldığında ön tanımlı olarak "Şu başlığı mı demek istediniz/Aynı başlıktan var" tarzından ilgili başlığı göstermesi
Site ile ilgili genel istekler:
*Ana sayfada vizyondaki filmlerin afişlerinin geçmesini sağlayacak mümkünse flash sistem
*Puan ve rütbe sistemiyle kullanıcılar arasında rekabeti arttırma (Üyenin performansına göre rütbe alması gibi)
*Üye kazandırma sistemi (üye davet etme)
*Kullanıcıların siteye bilgi ekleyebilmesi (makale-kritik,film gibi)ve bunların önceden mod onayından geçmesi
*Kullanıcıların grup oluşturabilmesi
*Reklam alanları
Lütfen bu yukarıdaki özelliklerin tamamını yapabilecek arkadaşlar pm atsın.Bir kısmını yapamayacak arkadaşlardan teklif almıyorum.
Uygun fiyata anlaşabilirsek hemen başlatmayı istiyorum.