İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dmoz a kayıt oldu ama neden aramada çıkmıyor?

grafikerkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Uzun süre sonra sitem dmoz da yayınladı ama bu kezde aramada çıkmıyor.
Sorun Cache ise diğer siteler kaydolunca hemen nasıl arama kayıtlarına girdi anlamadım. Aynı kategorideki tüm linklere bakıyorum aramada çıkıyor. Acaba arama engeli diye bişey olabilirmi.

Bilgisi olan arkadaş varsa paylaşabilirse sevinirim.

site : www.designerkan.com

http://www.dmoz.org/World/Türkçe/Bi...e_Geliştirme/Tasarımcılar/Serbest_Çalışanlar/

* Erkan Oruç - Grafik tasarımı çalışmaları listeleniyor ve verdiği hizmetler hakkında bölümler yer alıyor.

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Kısa zaman sonra çıkmaya başlayacaktır.
Yeni eklenen/silinen siteler 1-2 gün gibi bir zamanda görünmez.

grafikerkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
ama önceden iki site daha eklemiştim onlar listelendiği anda aramada da çıktı hemen. Bence iki üç kez göndermiştim bir engelleme olabilir.

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Arkadaşım ben sana olanı söyledim. Cache güncellemelerinden ötürü zaman alır sitenin aramalarda görünmesi.
Ama yok ben böyle biliyorum diyorsan da diyecek birşeyim yok. :eek:

grafikerkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Orda tam bilgi alamadım diye konu açtım kardeş.. ben böyle biliyorum demedim acaba böyle bişey varmı diye bilgi alayım dedim.. Belki editör falan olurda tam net bilgi alırız dedik:) Teşekkür ederiz yorduk seni iki yere yazdın ama:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.