İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

DMOZ Editörü Olmak İçin Küçük İpucu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Mesela dmoza editor olarak kazabileceğimiz tecrubeler neler olabilir.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Arkadaş yeter ya bidaha bu siteye konu açarsam ne oluyum . insan bi teşekkür eder , birşey paylaşıyoruz onuda suistimal ediyolar . kardeşim sanane ben burada bişey paylaşmışım

sanane benim editörlüğümden tövbe yarabbim

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
bu konuyuda yönetime bildiriyorum ,

bu sitenin neden ilerliyemediğini görüyoruz , şuraya gün içinde 4 tane güncel konu açtım herkes topa tuttu bakın konulara anlarsınız

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Loinin sordugu soruyu bende merak ediyorum. Dmoz editörü olunca insan ne gibi tecrubeler kazanabilir ? Çok mu ozel bir yer dmoz ?

kardeşim ben burada bişeyler paylaşmışım

eğer bunun cevabını arıyorsan git araştır niye konuyu kirletiyorsunki

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
amacınız ne beyler? adam tecrübesini aktarmış.varsa bilgisi tecrübesi olan onlarda paylaşsın paylaşanlarada sataşmasın.

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Artık ciddi ciddi bu siteyi içten dinamitlemeye çalışan insanlar olduğunu düşünmeye başladım, çok yazık...

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
İyi de ne var yahu bir insan birşey paylaşıyorsa soru elbette sorulacaktır. Asıl konu sahibi arkadaş neden bu kadar taktı ki Loi nin sorduğu soruyu bende merak eder sorardım ne agresifliği ne kızması.

Arkadaşlar kendimize gelelim ya birşey paylaşıyorsunuz diye hemen ahkam kesmeyin insanların başına kakmayın Peygamber Efendimiz SAV. , Atatürk (Allahcc Rahmet Eylesin) gibi olun bilgi verip de başa kakmayın kim ne derse desin kim ne yapmaya çalışırsa çalışsın ki ortada kötü birşey yok ya...

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Neden bu kadar agresifsiniz?

Kesinlikle agresif degilim. Gerçek anlamda merak ediyorum. Türk olupda dmozda editör olup bunu suistimal etmemiş tek adam görmedim. Kaliteli bir çok sitemiz var ve bunlardan bir çoğunun rakiplerimiz(dmoz editörleri) tarafından kabul edilmediğini, daha önce kabul edilmişse de silindiğini biliyorum.

Sen dmoz editörü olup bunlardan farklı şeyler yapacakmısın ben bunu merak ediyorum. Sana, bana kısaca Türk Webmasterlarına ne katacak editör olmak, bunları duymak istiyorum.

Kırılmayın, bizimki "pekişmiş güven kırıcı aksiyonların" tekrarlanması sebebiyle sorduğumuz sorular.

Senin dmoz editörü olarak burada "nasıl editör olunur" sorusuna cevap vermek yerine, dmoza site eklemek için bir sitenin gerçek anlamda hangi kriterlere sahip olması gerektiğini anlatman gerekirdi(bence). Aklı başında(gerçekten) düşünebilen her insan yukarıda saydığın detayları zaten yerine getirir.

Kimse böyle denetlenmesi gereken bir sistemi, adam akıllı yazmayı bilen biri yerine yazmayı beceremeyen, kaliteli bir domain altında bulunan email adresi olan biri yerine free email adresine sahip birisini, ekleseydiniz bu kategoriye hangi siteyi eklerdiniz sorusuna kaliteli bir siteyi öneren yerine saçma sapan bir siteyi önerene teslim etmezdi..

Her webmaster editör olmamalı, her üye moderatör olmamalı.. Her suâle tavır alınmamalı..

Umarım sende seninle ortak hareket etmek istemeyen insanları dmozdan silmezsin..

Umarım Türk Webmasterlarına gerçekten katkıda bulunur onların daha kaliteli hizmetler veren sitelere sahip olmasına vesile olursun.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Teşekkürler Forza_FB

Ama Loi'nin sorduğu soruda ne var ki anlamadım? Soruyu yeterince açıkça sormadığı için mi? Nedir sorun anlamış değilim. Her şeyi bu kadar büyütmeyelim arkadaşlar. Kaliteli bir forum üyesi bildiği her soruya cevap verebilmeli.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Adam bişeyler paylaşmış . Begenir yada begenmezsiniz teşekkür eder çekilirsiniz. Konu hakkında tabıkı yorum yapılacak ama bence soru yanlış.

Bu şekilde insanları paylaşım yapmaktan sogutuyorsunuz.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Burası bir forum. İnsanlar kafalarına takılanları sorabilirler. Bunu kişiliğinize yönelik bir eleştiri olarak algılamayın. Bu tamamıyla forum mantalitesi ile örtüşen bir durumdur.

Bu konu amacını yitirdiği için kilitlemekte fayda görüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.