Neden bu kadar agresifsiniz?
Kesinlikle agresif degilim. Gerçek anlamda merak ediyorum. Türk olupda dmozda editör olup bunu suistimal etmemiş tek adam görmedim. Kaliteli bir çok sitemiz var ve bunlardan bir çoğunun rakiplerimiz(dmoz editörleri) tarafından kabul edilmediğini, daha önce kabul edilmişse de silindiğini biliyorum.
Sen dmoz editörü olup bunlardan farklı şeyler yapacakmısın ben bunu merak ediyorum. Sana, bana kısaca Türk Webmasterlarına ne katacak editör olmak, bunları duymak istiyorum.
Kırılmayın, bizimki "pekişmiş güven kırıcı aksiyonların" tekrarlanması sebebiyle sorduğumuz sorular.
Senin dmoz editörü olarak burada "nasıl editör olunur" sorusuna cevap vermek yerine, dmoza site eklemek için bir sitenin gerçek anlamda hangi kriterlere sahip olması gerektiğini anlatman gerekirdi(bence). Aklı başında(gerçekten) düşünebilen her insan yukarıda saydığın detayları zaten yerine getirir.
Kimse böyle denetlenmesi gereken bir sistemi, adam akıllı yazmayı bilen biri yerine yazmayı beceremeyen, kaliteli bir domain altında bulunan email adresi olan biri yerine free email adresine sahip birisini, ekleseydiniz bu kategoriye hangi siteyi eklerdiniz sorusuna kaliteli bir siteyi öneren yerine saçma sapan bir siteyi önerene teslim etmezdi..
Her webmaster editör olmamalı, her üye moderatör olmamalı.. Her suâle tavır alınmamalı..
Umarım sende seninle ortak hareket etmek istemeyen insanları dmozdan silmezsin..
Umarım Türk Webmasterlarına gerçekten katkıda bulunur onların daha kaliteli hizmetler veren sitelere sahip olmasına vesile olursun.