İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dmoz Editörü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Ne saçmalıyorsun sen bilader ? konudaki mesajımı okumadan heralde buraya saçma sapan mesajlar yazma . dmoz editörü olanlardan bilgi alıyım diye sormak amaçlı açtım bu konuyu,

senin gibi yobaz düşünceli insanlar sadece kötü olan düşünceye sahip olduğu için bu şekilde cevap verirler , bilip bilmeden İftira atar gibi konuşma Allah katında bunun affı olmaz ..

mesajınızıda rapor ettim..

saygılar

İlk baş yobazın anlamını öğren

bak burdan yararlanabilirsin http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yobaz

Sonra yazıları okumayı öğren eğer okuyabiliyorsan anlamayı öğren.

Çünkü mesajımda sana söylenen bir laf yok sadece yazılmasını eleştirdim eğer çıkar amaçlı yapıyorsan da yaptığının hiç değilse mantığı vardır diğer yazdıklarımı dikkate alma manasında da devam ettim.

Konuyuda niye açtığını söylemişsin kocaman editör forumu tartışma platformu dururken burdanmı alıcaksın bilgiyi.Dmozun gizliliği vardır git başta onu öğren.

Ayrıca çok üzülcez senin editörlüğü bırakmana:D

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Konu kilitlendi. Dmoz yada diger dizinlerde gorevli olan yada olmayan herkese gorevlerinde basarilar. Simdi de su mesajlari kontrol edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.