- Reaction score
- 308

Site adresi : Yahşi Cazibe
Site için istenen fiyat : 70 TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam yoktur
Sitenin açılış tarihi: 10.08.2010
Domain bitiş : 10.08.2012-
Domain registar: isimtescil
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi ile ilgili herşey
DMOZ Kaydı : Var
Google alt bağlantı sayısı : 4
Günlük hit sayısı, kaynak link: 150-300 arası hit alıyordu. Hepsi google dan geliyordu. Fakat Temayı değiştirince sayaç eklemedim. Yaklaşık 2 aydır hiç ilgilenmedim.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 / 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır. Bikaç gün idare edilebilir. İstenildiği takdirde host konusunda yardımcı olunur.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Özel notlar : Bu site benim ilk göz ağrımdır. Çok emeğim vardır üstünde. Satılmasınada gönlüm razı değil fakat artık bırakıyorum site işlerini. Zaten siteye bakarsanız son 1 aydır bişey eklenmedi. Siteyle beraber, 760 kişilik hayran sayfasıda verilecektir. İçindeki yazıların %60 ı özgündür. Tamamen kendi cümlelerim, kelimelerimle yazıldı. %30 uda orjinalden, özgünleştirilerek girildi.
- Kendi isminde aramalarda 2. sayfada 6. sırada çıkmaktadır. İlk üçe girdiği zamanlar oldu. Fakat uzun bir süredir ilgilenemiyorum. Bu yüzden geriledi biraz.
- Sadece yahşi cazibe dizisi olarak değil, azerbaycanlılara yönelik bir çalışma yapılabilir, aşk sevgi üzerine bir içerik girilebilir, manken resimler eklenebilir yada daha farklı bir alanda kullanılabilir ( Dizi bittikten sonra, satılmazsa bu şekilde kullanmayı düşünüyorum ).
-

- Önce ödeme sonra domain transferi yapılacaktır.
- Satın alacak kişi, 24 saat içinde ödeme yapmak zorundadır. Olağanüstü durumlarda bikaç gün beklenebilir.
- Şimdiden alacak olan kişiye hayırlı uğurlu olsun.
Multi