İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dmoz Kayıtlı | 1.5 Yaşında | Pagerank 1 | Legal Dizi Sitesi

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
logo.png

Site adresi : Yahşi Cazibe
Site için istenen fiyat : 70 TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam yoktur
Sitenin açılış tarihi: 10.08.2010
Domain bitiş : 10.08.2012-
Domain registar: isimtescil
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi ile ilgili herşey
DMOZ Kaydı : Var
Google alt bağlantı sayısı : 4
Günlük hit sayısı, kaynak link: 150-300 arası hit alıyordu. Hepsi google dan geliyordu. Fakat Temayı değiştirince sayaç eklemedim. Yaklaşık 2 aydır hiç ilgilenmedim.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 / 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır. Bikaç gün idare edilebilir. İstenildiği takdirde host konusunda yardımcı olunur.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Özel notlar : Bu site benim ilk göz ağrımdır. Çok emeğim vardır üstünde. Satılmasınada gönlüm razı değil fakat artık bırakıyorum site işlerini. Zaten siteye bakarsanız son 1 aydır bişey eklenmedi. Siteyle beraber, 760 kişilik hayran sayfasıda verilecektir. İçindeki yazıların %60 ı özgündür. Tamamen kendi cümlelerim, kelimelerimle yazıldı. %30 uda orjinalden, özgünleştirilerek girildi.

- Kendi isminde aramalarda 2. sayfada 6. sırada çıkmaktadır. İlk üçe girdiği zamanlar oldu. Fakat uzun bir süredir ilgilenemiyorum. Bu yüzden geriledi biraz.
- Sadece yahşi cazibe dizisi olarak değil, azerbaycanlılara yönelik bir çalışma yapılabilir, aşk sevgi üzerine bir içerik girilebilir, manken resimler eklenebilir yada daha farklı bir alanda kullanılabilir ( Dizi bittikten sonra, satılmazsa bu şekilde kullanmayı düşünüyorum ).
-

77067888927645749601.jpg

- Önce ödeme sonra domain transferi yapılacaktır.
- Satın alacak kişi, 24 saat içinde ödeme yapmak zorundadır. Olağanüstü durumlarda bikaç gün beklenebilir.
- Şimdiden alacak olan kişiye hayırlı uğurlu olsun.

Multi

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Güncelleme ile pr1 değeri almıştır. Satış günceldir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.