Dmoz Kayıtlı ve PR 3, 17 yıllık siteden ücretsiz backlink kazan!

0
Onaylı Üye
Üye
Forum sitemizde vermiş olduğumuz Site Ekle hizmeti ile sitelerinizi 20 saniyede ekleyip Backlink kazanabilirsiniz.

Site Ekle

Sitelerini ekleyip tanıtacak arkadaşlar burada paylaşırlarsa daha hızlı onaylanıp, anında index almalarını sağlayacağım.

Site sahibi arkadaşlardan tek ricam Lütfen sitelerinizi uygun kategorilere ekleyin.

Not: Adul* siteler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

0
Onaylı Üye
Üye
üye oldum . umarım muvaffak oluruz. Arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

0
Onaylı Üye
Üye
merhaba, sitemizi ekledim. Fakat ters giden birşeyler var, ücretsiz backlink kazanabilirsiniz demişsin, sitemi eklediğimde de sistem kod verdi yani sizin linkinizide bizim sitelerimiz de yayınlatmak istiyorsunuz. Herşey karşılık lı diye düşünebilirsiniz ve buda sizin hakkınız zaten bir sıkıntı yok. Ama google'nin altyapısı, eskisi gibi değil, backlink olan siteyi güncel tutar index hızı artar vs. bir çok madde sıralarız ama şimdi senin linkinide kendi siteme eklersem o backlinkden ne bana hayır gelir ne de sana. ücretsiz yapmaya bilirsin, iyinetin dizinini biliyorsun ücretli karşılığında da link çıkışı taleb etmiyor. Ama onuda değerlendiremedim, fiyat yönüyle tek link için pahalı geldi ama bu benim görüşüm herkesin görüşüne saygı duymak lazım. Ben olsam 5 TL yapardım, hızlı ödeme içinde mobil ödeme koyardım paypal yerine, herkes paypal hesabı kullanmıyor.

0
Onaylı Üye
Üye
Pay-kasa-bak sitemiz internet bilgisayar kategorisine eklenmiştir, teşekkür ederim.

0
Üye
merhaba, sitemizi ekledim. Fakat ters giden birşeyler var, ücretsiz backlink kazanabilirsiniz demişsin, sitemi eklediğimde de sistem kod verdi yani sizin linkinizide bizim sitelerimiz de yayınlatmak istiyorsunuz. Herşey karşılık lı diye düşünebilirsiniz ve buda sizin hakkınız zaten bir sıkıntı yok. Ama google'nin altyapısı, eskisi gibi değil, backlink olan siteyi güncel tutar index hızı artar vs. bir çok madde sıralarız ama şimdi senin linkinide kendi siteme eklersem o backlinkden ne bana hayır gelir ne de sana. ücretsiz yapmaya bilirsin, iyinetin dizinini biliyorsun ücretli karşılığında da link çıkışı taleb etmiyor. Ama onuda değerlendiremedim, fiyat yönüyle tek link için pahalı geldi ama bu benim görüşüm herkesin görüşüne saygı duymak lazım. Ben olsam 5 TL yapardım, hızlı ödeme içinde mobil ödeme koyardım paypal yerine, herkes paypal hesabı kullanmıyor.

Arkadasa katiliyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
esya..... sitemi ekledim kabul onaylarsanız sevinirim.

0
Onaylı Üye
Üye
kartvizitmarketim.com eklermisin hocam

0
Onaylı Üye
sohbetj onaylarmısınız hocam. teşekkürler

Geri