İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

dmoza kayıt yapamıyorum bir türlü yardım

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
seni seçtim ozanti:D

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Hocam sitenizi yazarsanız biraz yorum yapabiliriz belki...
@depresan, hayırdır? Bi problem mi var gardaşş :D:D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
ozanti.net te dmoz konunu okudum:D dmoz fatihi seni :D

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Tamamen tesadüfen farkettim. Onay maili de almadım. Oraya da wm olma,doğrusu blogger olma, hikayemi yazdım :) Eyvallah bu arada :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
ben sayyaçtan gördüm adam editör girişi yapmış sitemi incelemiş, onaylanmadı ama:D
arkadaş senin soruna gelecek olursak, şöyle misafir gözüyle sitene bi bak, site senin değilmiş gibi davran, içeriği kontrol et, web sitenin ne işe yaradığını tanıt falan böyle şeyler dmoza kaydını gerçekleştirebilir

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
illegal içerikleri sitenden kaldırırsan siten kabul edilebilir, marez olmamalı sitende, kabul edilmez çünkü, hiç uğraşma

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
"Açık Dizin'de yasa dışı içerikli sitelerin listelenmemesi kuralı vardır. Yasa dışı içeriğe örnek olarak çocuk uygun-değilgrafisi, hakaret ve iftira, fikir ve sanat eseri haklarını çiğneyen materyaller, ve yasa dışı etkinliklerin (sahtecilik ve şiddet gibi) savunuculuğunu yapan materyaller gösterilebilir."

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.