İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dmoz'a site ekleme çalışması yapan arkadaş varmı?

zaferr02

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
merhaba arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum ama sorum şu;
belirli bir ücret karşılığı siteleri dmoza kaydetme çalışması yapan arkadaş varmı acaba?
şimdiden teşekkürler.

grafikerkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Ücret vermene gerek yok sende kolayca kayıt edebiliyosun.
Önemli olan doğru bölüme eklemen ve sitenin değerlendirmeden iyi geçmesi.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
şakamı bu ? 20.000 tl çok büyük bir rakam , dmoza kaydedildiğinde sitenin kazancı ne oluyor?

20000e ekliyorum ben başkasını bilemem. Sitenin kazancının ne önemi var mühim olan bizim kazancımız. 20 bin verildiğine göre iyi bir kazanç var demekki.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ben söyliyim Zafer sana Gökhan'a 20.000 ben verdim eklemedi, yakında çıkar burada da Gökhan mağdurları ohoo

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Dmoz hiç bir insanın şahşi malı değildir. Ve hiç bir insan kazanç sağlamak için Dmoz'a ekleme yapma yetkisine sahip değildir. Dmoz (Dünyanın En Büyük Açık Dizin Projesi ) kayıt ücretsiz olup ve hepte öyle kalacaktır. O yüzden kesinlikle para ödemeye gerek yoktur. Sadece bazı kriterlere uyulması gerkelidir. Gerisi Dmoz Editörlerine kalmıştır.

Lütfen bu gereksiz sohbeti kapatalım. Selametle...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ben söyliyim Zafer sana Gökhan'a 20.000 ben verdim eklemedi, yakında çıkar burada da Gökhan mağdurları ohoo

Bi 20k daha gönder bu sefer söz ekliycem hemde istediğin kategoriye hatta 1 tanede ekstradan ekleriz. Nasıl olsa babamızın malı gibi kullanıyoruz.

zaferr02

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
yetkili arkadaştan konunun kapanmasını rica ediyorum.
saygılar.

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Sitenin DMOZ'a eklenebilmesi için site üzerindeki çalışmaları yapacak olan varsa PM atsın.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Buraya sitenizi yazarsanız hep birlikte dmoz için uygun olup olamayacağını tartışabiliriz, sonuçta önemli olan kalite kuralları eğer siteniz kalite kurallarına uyuyorsa bizde burada bu şekilde tavsiyeler verebiliriz. Ama kesin anlamda şunu yaparsanız eklenir gibi bir ibare kullanmak imkansız.

Örneğin;
  • Siteniz özgünse
  • Sitenizde ilgili konuda ilginç bilgiler ve değerli paylaşımlar bulunuyorsa
  • Kurumsal bir siteyse
  • Sitenizi dmoz'a başka sitelerinize hit yada link sağlamak amaçlı göndermiyorsanız
  • Tek amacı reklam yayınlamak değilse
  • Aşırı derecede bozuk bir tasarıma sahip değilse, yapım aşamasında sayfalarınız bulunmuyorsa

Büyük ihtimalle siteniz dizine eklenir. Ancak dmoz insanların onayladığı bir dizin olduğu için gönderi yaptığınız kategoride önemli, oradaki siteler ile sitenizi karşılaştırmalısınız eğer eksiğiniz yok fazlanız varsa ve bunu arkadaşlarınızda söylüyorsa eklenmemeniz için bir sebep yok.

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bir üstteki mesajda tecrübe konuşmuş işte. :) Benim birşey yazmama gerek kalmamış.
Site adresiniz hakkında bilgi verirseniz yardımcı olacak birileri mutlaka çıkacaktır... :eek:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.