İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

DNS Araması Zaman Aşımı

web2011

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba,
wordpress ile oluşturduğum bir bloga sahibim. bu blogda bir site haritası oluşturarak google'a gönderdim. gönderdiğim doksan url'den sevken sekizi indekslendi ve yaklaşık olarak bir hafta öncesine kadar google webmastera girdiğimde sorun olmadan hepsini görebiliyordum. ancak bir haftadır google webmastera girdiğimde gönderilen url'ler bazen beş tane bazen on üç tane bazen elli altı tane görünüyor. bazı url'lerin karşısında da "DNS araması zaman aşımı" ifadesi yer alıyor.
bu duruma karşın ben de sunucumda bir sorun olduğunu düşünerek sorumlularla iletişime geçtim. verdikleri cevap doğrultusunda sunucuda bir sorun olmadığı ortaya çıktı.
şimdi google webmasterda zaman zaman backlinklerimin de 500 ile 8000 arasında oynadığını görerek bunun google'da yaşanan normal bir dalgalanma olduğunu düşünüyorum.
sizden isteğim bunun normal bir dalgalanma olduğu konusundaki düşüncem doğru mudur? daha önce benzer bir durumla karşılaşan var mı? yoksa site haritamdaki url'lerin google tarafından görünmeyip zamanla silinmesinden endişe edip başka bir yerde hata aramalı mıyım? sorularına cevap vermeniz. teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5