İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

dns değişikliğinde sorun var?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
arkadaşlar bir server dns değişikliğini engelleyebilirmi?...godaddy deki bi domainim ne yaptıysam dns leri algılayamadı...diğerlerini deniyorum öylesine en fazla 10 dk içinde aktifleşiyor ancak biri varki dünden beri hala aynı sayfada çıkıyor??? cache ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü sayfadaki değişiklikleri algılıyor...anlamadım gitti...bir server bunu engelleyemez heralde?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
ya godaddy deki domainlere dns değişikliği yapmaya çalışıyorum ama olmuyor...reseller paket aldım dnstamplate die bi dns si var bu çalışmıyor yeni oluşturulması gerekiyorsada bilmediğim için mantarladım

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
ya arkadaşlar biri bana yardım etsin...
şu dns olayları bende saçmalamaya başladı...buraya sorunumu yazdıktan 6-7 saat sonra domainin istediğim dns lere yönlendiğini gördüm, sorun hallolmuştu.Şu anakadar siteyi uptade ediyordum ancak 1-2 linke tıkladığımda godaddy park dns lerine yönlendim, bişi yoktur browser sapıtmıştır dedim uptade olayına devam ettim çünkü bir daha park çıkmadı...sonra aradan 15 dk geçti ve şu an 1,5 saattir hala parkta domain????...godaddy den dns lere bakınca sorun gözükmüyor saatlar önce durum neyse hala aynı ancak işleyiş değişti...biri bana yardım etsin nedir bu durum?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5