İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Do Follow Bloglar Hakkında?

sultanomar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar birçok yerde duydum bu do follow blogları fakat ne işe yaradığını tam olarak çözemedim. Bazı yerlerde yorum yazılarak backlink alındığını duydum ama eğer yorum yazılan site yöneticisi nofollow meta tag eklediyse sanırım yazılan yorumun bir anlamı kalmıyor. Başka bir işe yarıyormu do follow bloglar. Ayrıca nasıl do follow blog olunur? Biraz ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Zamanında sadece dofollow bloglar ile "dizi izle" kelimesinde ilk sayfaya çıkmıştım. Kısa bir süre önce de google yorum yazarak link almanın fayda sağlamadığı yönünde açıklama YAPMIŞ deniliyor.

T

trgy

Misafir
İlla ki yararı olur fakt aman aman da birşey beklemeyin. Ne gibi yararları olur onu söyliyeyim.

1- Linkinizi gördüğü için sitenize google bot uğrar.
2- Backlink sayınızı artmış olur ve bu sayede pagerank değeri kazanabilirsiniz.
3- Çok fazla sayıda yapıldığı taktirde bazı kelimelerde 1-2 adım ilerleyebilirsiniz veya spam site şikaytetinden filtre ya da sandbox a girebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.