T
Testbot
Misafir
Teşekkurler ,
Sana rep mep yok eif; milletin gözünü açıyon öyle...
Sonra herkes başımıza seo uzmanı, seo uzmanının ta kendisi, işte seocu olup; külah gibi takılıyor.
İnsanları anlış bilgilendir sen en iyisi mi...
Copy paste en iyidir; footerlare spam kelimeler yaz, kendi adsense reklamına tıklamak hitini artırır filan de.
Sonra yakınıp duracağız 3-5 liraya tostcudan sonra, 3-5 liraya somuncu seocu da çıkacak başımıza.
Geleceğimiz açısından mesajının tekrar gözden geçirilip, editlenip silinmesini saygılarımla arz ederim.
imza - yaz yağmurunda banyo yaparken sabunlu kalan adam
Dersler, kurumsallaşma çalışmaları, işler, projeler, gönül mevzuları, hayaller bla bla bla bi dünya şey arasında makalelerini okumak için zaman ayırdığım nadir yazarlardansın [MENTION=6538]Eif[/MENTION]. Tanımam bilmem seni ama iyinetten transfer etmek istediğim, tanışıp bilgilerinden istifade etmeyi arzuladığım çok ama çok az insandan birisin... Tebrik ediyorum seni ve başarılarını diliyorum... Gerçekten güzel makaleler...
[MENTION=6538]Eif[/MENTION] sizin bir blogunuz vardı diye hatırlıyorum. Bir ara sık kullanılanlardaydı, sık sık bakardım lakin unutmuşum. Profilinize baktım göremedim pm atacaktım rahatsız etmek istemedim. Madem öyle de rahatsız edecem öyle de konu güncellensin dedim özelden yada burdan adresi gönderebilirseniz memnun olurum... Şimdiden teşekkürler