İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Doğru cevap sorunun altına gelebilir mi?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
eski bir kod ararken aklıma geldi.

Şimdi soruyu sormuşum 3 sayfa boyunca cevap yazılmış. 3. sayfanın 4. mesajında birisi doğru cevabı yazmış. her sayfada 7 mesaj var yani 18. mesajda doğru cevaplanmış. Ama ben bu doğru cevabı bulmak için tam 18 mesajı yeniden okudum. Eğer en son sayfaya gitsem diyelim yazışmalar ve teşekkürler devam etti 10 sayfa oldu konu ve 70 mesaj yazıldı. Eğer tersten okusam 53. okuduğum mesajda doğru cevabı bulacaktım.

sadece İlk mesajı yazan arkadaşın görebileceği cevapların sağ tarafına bir kutucuk ekleseniz evet doğru diye onaylasa ve bu onayladığı mesaj 10. sayfada yada 3. sayfada da olsa direk konunun altına ilk mesaj olarak görünse rengide biraz farklı olsa mükemmel olur. trgy kesin bunuda yaparsın sen :).

T

trgy

Misafir
Öyle bir eklenti var zaten vbulletin üzerinde. Kurmuştum ama çok fazla zorluyor sistemi.

resisoft

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en iyi cevabı üyeler tarafından oylanarak sıralamaya sokulması güzel olur fakat trgy sistemi zorluyor demesi'de göz ardı edilemez.

R

RadoyNet

Misafir
Şuan için bütün forum genelinde gereksiz bir sistem bence.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.