İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dolar 2 tl yi bulurmu?

Dolar 2tl yi bulurmu?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla benim için pek bir fark olmuyor :) adsense $ ödüyor ben de $ ödüyorum doğal olarak ne varsa elimde o kalıyor hep :)

X

Xman

Misafir
2 lirda kalırsa öpünde başınıza koyun 27 mart seçimlerinden sonra 15 gün içinde 2.5 lirayı aşması kaçınılmaz. Paran olacak 1,75 den alıp vuracaksın voleyi 1 ay içinde. Tabi kendini kurtamış olacaksın ama ülke batmış olacağından aslında vurduğun volede pek bi işine yaramayacak.

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
2 lirda kalırsa öpünde başınıza koyun 27 mart seçimlerinden sonra 15 gün içinde 2.5 lirayı aşması kaçınılmaz. Paran olacak 1,75 den alıp vuracaksın voleyi 1 ay içinde. Tabi kendini kurtamış olacaksın ama ülke batmış olacağından aslında vurduğun volede pek bi işine yaramayacak.

dediklerin çokta gerçek dışı durmuyor.
maalesef katılıyorum sana :(

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
2.200 direncine takılır ve mayısta tekrar 1.60lara geri döner

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Şuan şu olur bu olur demek için erken. Eğer 1-2 gün daha artış yönündeki eğilimini gösterirse rahat bir şekilde 2'leri görür gibime geliyor. Ama bu süreç içinde bu eğilimde olmaz ise düşüşe girer gibi geliyor...

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Olmaz bu 1,5 2 ay içinde yükselicektir biraz daha ama sonra eski seviyelerine düşer..

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Üretmek için ithalat ve aynı zamanda üretip ihracat yapma yoğunluğunda bir ülke kurda için İNİŞ ve ÇIKIŞlar çok da problem değildir...

Hiçbir ülke döviz kuru yükselmesinden ötürü BATMADI ! batmazda... zaten dolar 2000 öncesi 2 lira civarındaydı :)

1.5 lerde gezdi KÖTÜ dedi çığırtkanlar ! 1.8 lere geldi onada KÖTÜ dedi aynı FİLozoflar... 1.6-1.8 civarında gezen dolar gayet normal 2 yede çıksa 1 e de inse normaldir - MAKRO ekonomide değişimler bir yandan alır bir yandan verir.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122

ben tersini düşünüyorum dolar yüksekliği bize yarıyor şuan ülkedenki paranın çoğunluğu yabancı yatırım dolar böyleyken dolara cevirip kaçamıyorlar.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
1.9 bulacağını söylüyordu aylar önce bir arkadaşım (finans şirketinde), amerikadaki havanın durumuna göre daha doğrusu böyle bir olasalığın yüksek olduğundan bahsediyordu ancak malesef iç piyasadaki bozuklukların en çok hissedildiği alanlardan biri olan teknolojik işlerle uğraşıyorsanız şu döneme kadarda ciddi bir yatırım yapacak gücünüzün kalması şans olurdu diye düşünüyorum :p en azından bu kriz beni etkiledi. Yatırım yapamıyorum dersem yalan olmaz.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bulmaz.
Amerika para basıcak büyük ihtimalle, dolayısıyla devaluasyon olur.
Türkiye seçimden sonra IMF ile anlaşacak. O delikanlılık seçime kadardı. Türkiye bütçesinden büyük şirketler kredi için kaynak bulamazken, Türkiye'nin IMF'den başka bir alternatifi yok.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
seçimlerden sonra imf ile anlaşma şartı olarak kdv %8 den %18e çıkacak ve dolar daha da uçacak :)

X

Xman

Misafir
1.78 den başladı güne, resmen ralli yapıyor dolar bu hızla giderse tahminimden daha kısa sürede ulaşacak 2.50 tl ye :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.