İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain: 4.95 dolar

B

BizimMP3

Misafir
hımm ilginç vallai. zararına olabilir, ama büyük firma oldukları için olmaz belki :)..
Benim turkticarette var domainlerimin bi kısmı
diğeri de yabancı firamada.. ev1 sanırdım onlarıdna domain hizmeti vardı sanırsam.

Bu ucuzlugu bir türk firması daha yapıyordu. Onlar zararına idi ..

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kesinlikle zarar ediyorlar. Bir yerde okumustum bir domainin maliyeti 6 dolari geciyor. Bu gecici bir sure icin sadece com domainler icin ve sadece 1 yillik kayit, amac musteri cekmek sonrada 1 yil sonra normal fiatten domainlerin surelerini uzatmak.

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Genelde bu tür kampanyalar duzenleniyor. Sebebi ise özellikle şu oluyor : Domaini satarken Hosting'de satılıyor ve Hosting satışından o para cıkartılıyor..

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ACaba 4.95 e alsak . sene osnunda 9.95 netfirmsten uzatmak yerine TRANSFER edebilirmiyiz ? bu konuda bilgisi olan varmı. sitedeki acıklamalarda bu soruya cevap bulamadımda.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tabi ki istediğin yerden transfer edebilirsin istediğin yere.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
the_alorak' Alıntı:
Tabi ki istediğin yerden transfer edebilirsin istediğin yere.

Eminmisin :) bazı sitelerin transferde zorluk cıkardıgını biliyoruz birde ayrıca ucreti filan olmasın 9.95 i öde de oyle transfer olur gibisinden : )

sakata gelmeyelim hemen simdi domain alıcamda. bikaç domain isimtescil de bide netfirms deneyeyim dedim.

D

Dot Net

Misafir
yahoo da 2.99 arkadaslar. eğer ünlü bir isim yada tescilli marka değilse sorun da cıkmıyor. ben yahoo dan cok domaın aldım 2.99 a sadece 1tanesınde sorun cıktı domaını elımden aldılar. o da ünlü yabancı bır futbolcu ısmıydı. yanı eger ucuz domaın arıyorsanız yahoo derım.
link de bu :
http://smallbusiness.yahoo.com/domains/?p=PASSPORTPLUS

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Dot Net' Alıntı:
yahoo da 2.99 arkadaslar. eğer ünlü bir isim yada tescilli marka değilse sorun da cıkmıyor. ben yahoo dan cok domaın aldım 2.99 a sadece 1tanesınde sorun cıktı domaını elımden aldılar. o da ünlü yabancı bır futbolcu ısmıydı. yanı eger ucuz domaın arıyorsanız yahoo derım.
link de bu :
http://smallbusiness.yahoo.com/domains/?p=PASSPORTPLUS

Yok yahoo uzak olsun iyinet forumunda cok medhini duydum : ) uzak olsun derim. Transferi sormamın sebebide oydu yahoo gibi sorun cıkarırsa yandık. Baya dert yanan var ondan. forumda arayınca cıkar mutlaka :D

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim yahoo dan 1.99 a bile domain aldığım oldu. 20 ye yakın alan adı yahoo da. Çok şükür sorun yaşamadım.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
6.99 a domainsiteden alın(eğer hostunuz varsa) güvenilir yer ben kullanıyorum en azından

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
trextra' Alıntı:
Benim yahoo dan 1.99 a bile domain aldığım oldu. 20 ye yakın alan adı yahoo da. Çok şükür sorun yaşamadım.

$9.95 çizilmiş ilk sene için .
$2.991/1st yr
(save 70% on 1st year) ... diger senelerde 9.95 ödenicek ki cok bence

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk domain 4.95 sonrakileri aynı hesapta alırsan 9.99 dolar

ama yeni hesap acarsan 4.95 dolardan alabiliyosunuz.

D

Dot Net

Misafir
annudora' Alıntı:
Yok yahoo uzak olsun iyinet forumunda cok medhini duydum uzak olsun derim. Transferi sormamın sebebide oydu yahoo gibi sorun cıkarırsa yandık. Baya dert yanan var ondan. forumda arayınca cıkar mutlaka
forumda aramama gerek yok diğer nickimle oraya en cok yazanlardan bırıde benım :) ama normal bir domain alırsan bence sorun çıkmaz. tabı yıne de ben senı yönlendırmıyım. sonra Allah korusun bişey olur, üstüme kalmasın. ama dediğim gibi 40 50 domain aldım yahoo dan ve sadece 1 tanesı elımden alındı, o da kleberson.net domainiydi. isim tescilinden patladık yanı

ayrıca transfer konusunda sorun çıkan domainler sanırım .org, .us, .biz uzantılı domainler. yanı zaten bu domainler sorunlu domainler. alırken binbir dalavere ile alıyoruz .us ve .biz domainleri. bu yuzden transferınde code istiyolar ki bunu da her fırma ıstıyo bildigim kadarıyla.
(sankı yahoo nun sahıbıyım yaw, nasılda savunuyom :) ne bilim işte arkadaşlar ucuza alsın duye ugrasıyom

O

omerinfocus

Misafir
Doğrusunu söylemek gerekirse,
Aramızda kimsenin 2 dolar için kötü bir hizmet alacağına ihtimal vermiyorum.
Belirli tanınmış firmalar ile çalışmak her zaman daha iyi olacağı düşüncesi içerisindeyim ama siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ? :)

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
10 tane domain alırsan 20 dolar oluyor :)4 domain zarar oluyor diğer paraya göre :) Ama yine de tanınmış yerlerden alalım ki sorun olmasın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.