İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

domain aktifleştirme

L

lostinshadow

Misafir
herkese selamlar.

geçen yıl bir domain aldım. bu yıl nisan 26'sında bir yıl doldu. parasını ödemediğim için domain başka bir adrese yönlenmişti. dün parasını ödedim. domain benim üstüme kayıtlı hala bir yıldaha uzattım.

şimdi sorum. domainim tekrar ne zaman aktif hale gelir.

webhosting.info adresinde whois çektim bilgiler benim üzerimde ama

Website Status: InActive aktif değil.

ve sitemi kaydettiğim mail adresi bloke olduğu içinde ulaşamıyorum.

domainim kendi açılır mı? yani mail adresime aktif etme gibisinden bir mail gelmez değil mi?

domaini kaydettiğim mail adresini değiştirmek istiyorum. nasıl yapabilirim?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hangi firmadan almıştın ona göre yardımcı olabiliriz. bazı domain kaydeden firmalarda admin maile ihtiyacın olmuyor eğer kendi kullanıcı adın ve şifren varsa, fakat admin mail blokluysa admin maili değiştiremezsin sanırım. biraz daha ayrıntılı bilgi lütfen. hatta sakıncası yoksa domaini yazarsan daha bir hoş olur.

L

lostinshadow

Misafir
Türk firmasından aldım. natro.com.

natronun kontrol panelinden mail adresimi değiştirdim. hatta dns ayarlarımıda değiştirdim ama hala yabancı bir siteye yönlenmiş durumda whois bilgilerime baktığımda

Name Server:NS2.ONLINENIC.NET
Name Server:NS3.ONLINENIC.NET
Name Server:NS1.NUKEHOSTING.US
Name Server:NS2.NUKEHOSTING.US

şekildee görünüyor oysa ben sadece nukehosting adresine yönlendirdim. sanırım hala onlinenic.net adresine yönlenmiş durumda.

bu durumu nasıl düzeltebilirim. yardımcı olur musunuz?

bir başka sorumda ben bu domaini godaddy adresine taşımak istiyorum orda domain taşımayı nasıl yapabilirim. şimdiden teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.