İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain Devri ve AdSense

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
XXX.com adlı domain Ahmet ismine kayıtlıdır.
Ancak domainde ekli AdSense reklamı, Mehmet ismindedir, 4 ay böyle devam etmiştir, sorun olmamıştır.
Bu domain satılmıştır, ve domain yetkilisi Ahmet yerine Veli olarak bilgilerini değiştirmiştir.
Veli'nin kendi adına AdSense hesabı vardır, bunu domaine eklemesinde bir sorun varmıdır?

Not : *Domain sahibi Ahmet başka domainleri ile(Kendi Adına domainler) ve başkalarının isimleri açılmış hesaplarla ile AdSense'den 2 kez atılmıştır.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense bildiğim kadarıyla domain'i banlıyor.
eğer domain'e banlanan bir adsense hesabının kodu daha önce konmuş ise o domain banlanmış demektir.
Ansense'in domain'in el değiştirmesi durumunda ne yaptığını tam bilmiyorum ama bunu takip edip banı kaldıracaklarını hiç sanmıyorum.
(kaldı ki el değiştirmeden de whois bilgilerini kişi değiştirilebilir.)
Kısaca belirtmek gerekirse banlanan bir adsense hesabının kodunun konduğu tüm siteler banlanır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5