İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain Forumlarına Konu Hakkında Yardım..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhabalar..
Domainpower.Net i acacagiz.. Acmasina acacagizda forumlarda ekleyecegimiz konular hakkında kararsızız.
Özellikle tasarım ve programlama bölümüne ;
Alıntı / Çalıntı Tasarımlar vs konusunu açmalımıyım sizce ?
Birde aklınızdan gecen ve olması gerektiginiz konuları yazarsanız sevinirim..
Saygılar..

E

erotika

Misafir
Alıntı tasarımlar felan olmasın bence, ki şuan büyük türk webmaster forumlardan birinde var ve oldukça kötü oluyor bence.

Onun dışında her şey olabilir ;) :)

N

nsbil

Misafir
eg-zotika ya katiliyorum. kotu boyutlara varabiliyor konusmalar. bence herkezin icinde kalmali abartili bir konu olmadigi surece yayinlanmamali... saygilar sevgiler

S

SempatiX

Misafir
Alıntı veya Çalıntı Bölümü Saçma Olur Bence... Unutmayalımki En Başlarda Mynet Bile Yahoo Alıntsıydı Yada Çalıntısı...

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Oy birliği ile negatif yanıt verilmiştir.
Bu arada domainpower forumlarıda hayırlı olsun.

innDirmp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlı olsun..
bencede gerekli degil tartısma cıgrından
cıka biliyor..

F

forumturkey.com

Misafir
Yeni forumunuz Hayırlı olsun , kısa bir süre inceleme fırsatı buldum sitenizi , zamanla istediğiniz boyutlara ulaşacağınıza eminim , Alıntı / Çalıntı Tasarımlar bölümü bence bu tip bir sitede bulunması gereken bir bölüm , yanlız diğer arkadaşlarında dediğimi gibi bu bölümde çok hararetli tartışmalar olabilir , bu tartışmaları çok iyi bir kontrol mekanızma kurup düzeyini korur halde tuttuğunuz sürece bu bölümün açılmaması için herhangi bir sebeb yok diye düşünüyorum , ayrıca asp php perl webdesign ve template bölümleride olsa hiç fena olmaz gibi geldi bana , tabi bunlar sadece düşünce , dediğim gibi kısa bir süre inceledim ama güzel bir düşünceyle açılmış bir forum , başarılı olmaması için hiç bir neden yok.
İyi Çalışmalar

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
su konular olabilir:
Genel;
Yasal isler
Kayittan dusecek domainler
Domain haberleri
Domain fiat bicme (appraisals)
Domain alit satma
Vs vs vs

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
hotweb' Alıntı:
su konular olabilir:
Genel;
Yasal isler
Kayittan dusecek domainler
Domain haberleri
Domain fiat bicme (appraisals)
Domain alit satma
Vs vs vs
Yasal isler disinda diğer konular zaten var.. Yasal isler henuz yok. Bunun icin sanırım kategori acmayada gerek yok.. Dusunceleriniz icin tesekkurler..

M

mfk_1868

Misafir
yasal işler bence gerekli ozellikle TM olayları turkiyede pek bilinmiyor bilgi verilebilir o bolumde

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5