İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

domain name

D

domainturk

Misafir
eLimde buLunan YabancI domain nameLeri tekLif usulu satmak istiyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Alakasız...
adının bir değeri var mı? Satsak mı? Yoksa değerlendirmeye mi kalksak? (ayıp...)

Moderatör tarafında düzenlendi:
D

domainturk

Misafir
Konu baska yerLere cekiLdi domain feLan satmiyorum...
eLimde buLunan ve expired e girmis oLan 3 adet domain i isteyene devredicem...

domain nameLer;
cybersecure.org 2004-11-18 girdi expired
fototech.net 2004-11-18 girdi expired
ersel.net 2004-11-18 girdi expired

basbakanlik.net 10$

N

nsbil

Misafir
:) komik gercekten. ortaya bir domain koyuluyor yahoo ya ait deniliyor bir arkadasimiz yahoo'ya ait olmadigini ispatliyor sonrada domain satan kiside cekiliyor anlamadim gitti :)

saygi ve sevgilerimle ,

Murat ÜŞEN

D

domainturk

Misafir
www.domainsave.com a girersen gorursun kime ait oLdugunu SBC sirketi yahoo.com a aittir..BunLar bir yana yahoo.com a ait veya diiL size ne kadar aLakadar eder ki..sonucta Domainsave.net bana ait ve satiLik diiL..

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
nsbil' Alıntı:
:) komik gercekten. ortaya bir domain koyuluyor yahoo ya ait deniliyor bir arkadasimiz yahoo'ya ait olmadigini ispatliyor sonrada domain satan kiside cekiliyor anlamadim gitti :)

saygi ve sevgilerimle ,

Murat ÜŞEN
Kusura bakmayin ama domainsave.com yahoo'ya ait degil diye bir yazi yazmakla domainin yahoo'ya ait olmadigi kanitlanmaz. -Ki Yahoo'ya ait olmasa bile burada "Domainturk" arkadasimizi irdelemek yerine "satılık absürt domain nameler" basliginda "domainturk" kullanicisinin imzasindaki domain ismini isteyeni, -Ki bu normaldir. Sonrada Alakasız diye bir yazi yazarak "Ayıp" gibi kelimeler kullananlari elestirmeniz gerekir diye dusunuyorum. Kimse yanlis anlamasin. Burasi özgür bir platform. Isteyen istedigi domaini satar, veya bu konuda baslik acar.
Kurallar'da aksi belirtilmedigi surece..
Saygilar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.