İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain Nasil Olmali?Yada domain onemli degilmi*

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bir domain adi nasil secilmeli sizce?
birkac keywordten olusmali mi yoksa domain onemli degil cok fazla onemli olan icerik midir?
tartisalim bilgilenelim arkadaslar,

bence domain yuzde 30, icerik yuzde 40, reklam yuzde 30

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domaini kullanmasını biliyorsanız ve eğer SEO ile çalışacaksanız yani google'a optimize edicekseniz domain çok önemlidir..

Domaininiz olunca tabiki içeriğinizinde alakalı olması gerekiyor..

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Downloadwallpaper.net domainini aldım geçen hafta. Sırf ismi sayesinde downloadwallpaper kelimesinde 1. sırada. Site neyle alakalıysa kesinlikle o kelime domainde geçmeli bence. Mp3 le alakalıysa geçmeli mesela mp3mp3.com olsa çok iyi olur gibi. Benim sitemi arama motoru hala indexlemedi günde 20 kişi geliyor arama motorlarından 2500 hiti var. Dost sitelerde önemli yani :) reklam vermedim hiç ondan bu konuda yorum yapamicam.

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
domain bu akilda kalici kolay hatirlanailir basit şık guzel kısa az oz google da ps si yuksek olabilicek vede direk girenlerin olabilicegi misal korku.com gibi site olmali :)

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yanliz su var sen dogal olarak downloadwallpaper da birinci olursun ama download wallpaper da birinci filan degilsin, ama diyorsun ki 2500 hiti var boyle o zaman guzel ne diyeyim

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akrep yanlış anlaşılma olmuş. Downloadwallpaper ı dün indexledi google ben mp3indir.net den bahsediyodum. Downloadwallpaper ın hiti o kadar değil malesef.

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yapma gözünü seviyim eg-zotik site açmakta ne var olur mu ya bi eg-zotik site acıyım dedim bi resim 100 kb 1000 resim 1 gb kafayı sıyırdım ya + olarak bw ide sen hesapla biraz konuyla alakasız oldu ama bundan sonra konuya devam edersiniz artıkın

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar lütfen o da site ertoik deyip bi kenara atmayın. bence en az diğerleri kadar önemli hele günümüz Türkiyesinde :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.