İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Domain Portföyüm komple satışta

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
Fabrika.tk sitesinde yer alan domain portföyümü (şehir değişikliği nedeniyle gereken nakit ihtiyacının bir bölümünü karşılamak üzere) komple satışa çıkarıyorum.

Satış teklif usulü yapılacak olup, godaddy'de 118, moniker'de 11, name.com'da 10, isimtescil'de yaklaşık 25, netfirms'de de yaklaşık 7-8 domain, ihs'de 2 domain vardır. domainlerin isimleri sitede yer almakla beraber, bazı domainler için özel görüşmek gerekecektir. tk domainler yasal sonuçları nedeniyle satış dışıdır.

domainler içerisinde 11 yıllık nadide domainler olduğu gibi pr'lı pr'sız pek çok jenerik ve seçme domain de mevcuttur. içerisinde şimdiye kadar 4 rakamlı bedeller istediğimiz firmalardan teklif gelen firma domainleri de mevcuttur.

ödemeler garanti bankası ve yapı kredi bankasına kabul edilecektir.

Siteye giriş zamanlarımız belirsiz olduğundan teklifte bulunan arkadaşların konuya mesaj attığına dair bilgi notu yazması ricamızdır.

cepfoni.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar. siteniz tüm listeyi göremedim. az sayıda var burada.

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
merhabalar. siteniz tüm listeyi göremedim. az sayıda var burada.

mailinizi gördüm. tüm domainleri inceledikten sonra yeniden değerlendirebileceğinizi düşünüyorum. diğer domainleri de inceleyebilmeniz için linkler aşağıdadır.

İLK SAYFA

2. SAYFA

3. SAYFA

4. SAYFA (BU sayfada satılan domainler de yer almaktadır)

not: godaddy'deki domain sayısı com uzantılı zevklioyun domainini satılması dolayısıyla 118'e inmiştir ama ihs'de unutulan 2 domain listeye eklenmiştir

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
domain sayısı birkaç adet azalsa da hala bu portföy için ciddi teklifler değerlendirilecektir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.