Domain reg. karşılığı hertürlü sisteme post atılır teklifleri bekliyorum arkadaşlar devamlı onlineyim
![]() |
![]() |
Pm ile MSN adresini gönder konusalim!
kusura bakma piyasa fiyatlarının altında teklif verdiniz bende işime gelmedi kabul etmedim yapmadım bu en doğal hakkım size bunun için hesap vermek zorunda değilim
Yalan Atma! Cikaririm buraya gecmisi!
Ben Sana sordum Reg. karsiligi kac post atarsin diye sende dedin 500 Post!
Sonra isi anlattim yetkini verdin sonra yapmadin. Dedin 500 Post sonra domaini kaydetersin.
Adminlerden ricam itrader cekmelerini istiyorum!
siz bir teklif verin ben olur olmaz diyim 250 gibi fln olmalı herhalde
yalan atma ! ne demek sen cocukmusun bu nasıl bir lisandır nasıl bir konuşma şeklidir.
işte kendi azınla sölüyorsun 500 post o siteye bide video sitesine kusura bakma anlımda enayi yazmıyor onuda gectim ben size bir söz vermedim bunun karşılığında bişeyde almadım sizden yani siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz bana kimse zorla bişey yaptıramaz kapiş) şimdi müsadenizle işim var bunun aksini sölediysem sölediklerimden farklı bişey sölediysem hodri meydan sizden bişey aldıysam hodri meydan sitenize zarar verdiysem hodri meydan e diyecek bişeyiniz yoksa susunda işimize bakalım boş yere forum kalabalığı yapmayın yada gidin başkasının mesajının altında yazmaya devam edin.
Benim anlamadigim ben sana demedimki sen 500 Post atacaksin diye!
Sen dedin 500 POst olur diye!