• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

Uyarı Domain Satış Kuralları (Okumadan konu açmayınız)

• Konbuyu başlatan KaRNeC
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüleme : 695
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRNeC

Müptela
Bilgiler
Reaction score
266
Şube
Kahramanmaraş
256 Aydır Üye
Domain Satarken Aşağıdaki Şablona Uyulması Gerekmektedir. Aksi Taktirde Konunuz Uyarsınız Silinecektir.

Domain adı : Yazılması Zorunludur.
Kayıt Tarihi : Domainin Kayıt Tarihinin Doğru Olmasını Sağlayacaktır.
Bitiş Tarihi : Kayıt Uzatma Ücreti Ödememeniz İçindir
Kayıtlı Olduğu Firma : Domainin Kayıtlı Olduğu firma (ihs,moniker,godaddy,isimtescil vs.)
Fiyat : Domain Açık artırımda değil ise fiyat verilmesi kesinlikle zorunludur. (Teklif usulu ise xx - xxx - x.xxx şeklinde yazabilirsiniz. teklifleri değerlendirmek açısından)
Başlangıç Fiyatı : Açık arttırma için geçerlidir
Satış Süresi Bitiş Tarihi : Son teklif + 24 - 32 - 48(maksimum süredir) belirtilmesi zorunludur.
Minimum Artış : Luzumsuz fiyat artışını önlemek içindir 1.1 TL 1.2 TL gibi.
Hemen al : "Ben açık arttırmanın bitmesini istemiyorum hemen almak istiyorum" diyenler içindir.
Domain Hakkında Bilgi : Domain hakkındaki bilgiler yazılacaktır.
Banlı mı : Adsense, Adwords ya da Arama servislerinde banlıysa kesinlikle belirtiniz

Uyarı: Ad*lt domainlerin satışı yasaktır.

GÜNCELLEME: 5 OCAK 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.